A jövőkép kialakítását és a tábortüzet hangsúlyozta leginkább a Heti Válasznak adott interjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

„Április óta hangsúlyozzuk, hogy oda kell figyelnünk az Emberekre. Tavaly majdnem Viva Cometet nyertek, idén már biztos, hogy tarolni fognak a rock kategóriában” – indokolt Orbán, majd hozzátette: nem szabad hagynunk, hogy az Emberek támadásoknak legyenek kitéve, így azonnali hatállyal regisztrációra kötelezik a zenével foglalkozó blogokat.

Az interjú tartalma ellen élesen tiltakozott Polgár Zoltán villányi borász, mivel elmondása szerint az első Orbán-kormány alatt még a Polgárok voltak a fontosak a miniszterelnöknek, és nem lenne fair velük szemben, ha most hirtelen elfelejtené őket. A borász felvetésére  Orbán annyit reagált: „Ha varázsló lennék, ragyogna az ég. Bűnök nélkül élhetnénk. Egy mese elég.”

Berkes Zoltán úgy reagált a miniszterelnök szavaira, hogy  "csak a jók jöhetnek el, jöjj hát közel, a szeretet éltet, átölel. Ezt az üzenetet mindenki megfogadhatja Magyarországon". Az együttes dalszerzője elmondta: örül, hogy véletlenül pont most sikerült újjáéleszteni az öt éve szunnyadó zenekart, de most indulnia kell, mert várja egy másik hely.

4 KOMMENT

  1. az a berkes zoltán véletlenül nem berkes gábor?

    vagy a zembereknek már tökmindegy?
    orbántól egyénként abszolút jó választás volt a berkes, talán az egyetlen aki nála is kisebb (kifejlett felnőtt kan kategóriában)

  2. Igen én is nagyon szeretem ezt az oldalt! Mert olyan vicces, hogy értitek, ti így kifigurázzátok a közéleti eseményeket, viccet csináltok belőle, amin aztán lehet nevetni! Főleg mikor ilyen szóvicceket alkalmaztok, ez különösen vicces!