Semjén kedvenc vadászfegyvere, Dorottya társaságában

A KDNP elnökének namíbiai kalandjainak híre már Hollywoodot is elérte, a pletykák szerint őt szemelték ki a következő Jurassic Park rész fővadászának szerepére. Sőt, állítólag ezzel a filmmel tér majd vissza Arnold Schwarzenegger is.

A utóbbi időben több magyar politikust is bedarált a szórakoztatóipar, arra viszont még gondolni sem mertünk, hogy Semjén Zsolt lesz a következő, aki szerencsét próbálhat Hollywoodban. A nagy vadász hírében álló KDNP-s honatyát ugyanis felkérték, hogy vállalja el az egyik főszerepet a Jurassic Park következő részében. Ráadásul a hírek szerint nem ő lenne az egyetlen politikus a produkcióban, hiszen a hírek szerint ezzel a filmmel térne vissza Arnold Schwarzenegger is a vászonra.

A sztori szerint Schwarzi egy nyugdíjas bérszámfejtőt alakítana, akinek egy körömágygyulladás miatt kellene kihagyni a kuala lumpuri fekve nyomó szenior kupát. Hogy gyógyuljon, Afrikába utazik, hogy szörfleckéket vegyen egy botswanai pakuratavon, gépe viszont útközben lezuhan, egyenesen egy szinte megközelíthetetlen fennsíkra, ahol mint kiderül, megállt az idő, és még mindig élnek ott dinoszauruszok.

Szerencséjére rajta kívül egy tapasztalt vadász (Semjén Zsolt) is túlélte a balesetet, így közösen veszik fel a harcot a démoni ősszörnyekkel, miközben polgári értékekre és a tricepsz kigyúrásának pontos folyamatára oktatják a vidék primitív bennszülött lakosságát. A film egyik központi jelenete lesz, amikor Semjén megkeresztel egy csapdába ejtett tirannoszauruszt.

A produkció címe várhatóan Jurassic Park – Megasemjén feat. Giant Arnold vs. The Terodactyl Raptors lesz. Semjénre egyébként idő közben már a magyar filmgyártás is felfigyelt, Andy Vajna róla akarja mintáztatni az új, 3D-s Pampalinit.

3 KOMMENT

  1. 3D pampalini, az azért odabaszna.

    “Pampalini csak kinyújtja a karját, és máris kezében a…picsába, megint csak lószart markolászok!”
    semjént lehet mutogatni egyébként főmüsoridőben?

  2. Én meg úgy hallottam, hogy Arnold Schwarzenegger visszamondta a filmszerepet, ezért át kellett írni az egész forgatókönyvet.
    A producerek mindenáron ragaszkodtak egy másik politikushoz, ezért magát Gyurcsány Ferencet kérték fel a társszerepre.
    Gyurcsány örömmel mondott igent, és már négy alkalommal el is látogatott Gór Nagy Mária szini tanodájába.
    A új sztori egyenlőre szigorúan titkos, de annyi mégis kiszivárgott, hogy egy gonosz növényevő dinoszaurusz egyettlen farokcsapással eltörte az exminiszter állát, és elrepedt néhány bordája is.
    A fővadász Semjén, ellentéteket félretéve, emberségből ötösre vizsgázva, háromezer mérföldön keresztül, ölben cipelve mentette ki az őserdőből politikai ellenfelét!