Olvasónk képén bukkant fel

Két hétig lezárják a Blaha Lujza teret és a 2-es metró sem jár majd, mert a magyar származású celeb ezeket a helyszíneket jelölte ki a forgatáshoz.

A magyar származású feltaláló vasárnap érkezett Ferihegyre, ezután elfoglalta helyét a Hilton Hotelben. Rubik az első Budapesten töltött estéje során jelenetet rendezett egy pesti kávézóban – a kávézó alkalmazottai szerint a feltaláló szerényen, de hangosan végezte munkáját, és öröm volt vele dolgozni. “Tehetséges a srác, már forgattam vele Amerikában, nagyon örülök, hogy sikerült hazánkba csábítani” – örvendezett Andy Vajna, aki személyesen fogadta budai villájában Rubikot, majd együtt megtekintették az X-Faktor 4. elődöntőjének feliratos ismétlését.

A BKV tájékoztatása szerint a feltaláló érkezése annyiban befolyásolja a főváros közlekedését, hogy pont tökéletesen rá lehet fogni néhány útlezárást és illegális burkolatfelbontást, ezért a Blaha Lujza teret ezennel két hétre elzárják a forgalom elől. “Már nagyon várjuk az Ernőt, nagy rajongói vagyunk, remélem láthatjuk forgatás közben” – nyilatkozta Csányi Sándor, aki nagyon jól játszott a Poligamy című filmben.

Az érdeklődés már most magas: többen már napok óta sátraznak a Blaha Lujza téren, de kiderült, hogy ők hajléktalanok.