Nem is olyan nehéz észrevenni

A magyar államnak hétmilliárd forintos kárt okozó moszkvai ingatlaneladás nyomozásakor kiderült: a kár kisebb, mert a vételárba beszámítottak egy Moszkvicsot és hat rekesz vodkát is, göngyöleggel együtt.

Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár, Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezetője és Székely Árpád volt moszkvai nagykövet a kihallgatásukon elmondták: az ügyletet többen, több szálon és több lépcsőben bonyolították. Részt vett benne például hat moszkvai ingatlanközvetítő is, akik elég magas százalékkal dolgoztak. Emellett a vevő is alkudott, és végül a vételárba beszámították a Moszkvicsát és két hamis Rolex karórát, amely ugyanúgy az állam tulajdonát képezi mint a vételár, és jelenleg a Szent Korona alatt, a párnán őrzik őket. Emellett barterban intéztek hat rekesz Vodkát, amely szintén a magyar államra szállt, és Révész Máriusz itta meg belőle az utolsó üveget, mielőtt előállt volna a gyerekesek plusz voksolási jogával.

Ezekkel az értékekkel együtt az okozott kár jóval hétmilliárd forint alatt van: legalább egymillióval. Székely Árpád elmondta: ő mindenkor a magyar nemzetet szolgálta, és ha szolgálatait nem is ismerik el, szeretné, ha legalább a Szent Korona alatt őrzött kér Rolex karórát egyszer viszontláthatná Szent István csuklóján.a Szent Jobb-körmeneten.

3 KOMMENT

  1. Az orszagalma meg unicummal van teli, meg zorban csinalta, hogy ha ugy alakul es a hajo elsullyed, akkor se legyen magara hagyva nagyon. Egyebkent selmeci kiflijet is a korona alatt orzik, allitolag az egyik majdnem rolexet ra is tettek a csucskere.