Egy rúd Bakács

Az egyezség értelmében Bakács Tibor bármilyen Pick termékből szabadon lophat ezután, cserébe viszont a Hajdú Péternek adott exkluzív nyilatkozatának minden mondatába bele kellett csempésznie egy Pick terméket.

A Frizbiben a hétvégén látható interjúban informátorunk szerint a következők hangzanak el.

Figyelem! A következő mondatok az étvágy megzavarására alkalmasak, ezért csak zsíros kenyér felügyelete mellett olvashatók!

„Nézd Peti, egy olyan világban élünk, ahol a Rákóczi szalámi mixtől a Chilis-zöldfűszeres párizsiig mindenkinek a kurva anyját. Kérlek, majd itt ezt a Békebeli roppanós virsli-különlegességet ne sípoljátok ki, jó? Mert, úgy érzem, őszintén jönnek ki belőlem a szavak, mint Pille Pulyka paprikás vastagkolbász a jó gazda töltőjéből. Szóval nem szeretném, hogy csak azért, mert kicsit nyersebben fogalmazok, mint egy Premier baconos-füstölt sajtos rolád, mindenféle sípolással tegyétek tönkre a Mangalica párizsi (szeletelve, vákuumfóliában) mondanivalóját.”

A Klubrádió egykori munkatársa a interjúban azt is elmondta, hogy nem mind Olasz felvágott, ami bűzlik, valamint hogy sajnálja, ami a téliszalámival történt, és, hogy Boszorkány szárazkolbász legyen, ha még egyszer lopni próbál – a Szögedi óriás vastagkolbászára esküszik.

Az interjút teljes terjedelmében a TV2-n láthatják, megnézéséhez szódabikarbónát ajánlunk.

6 KOMMENT

  1. Bréking! Bakács Tibor bejelentette, hogy művésznevét Settenkedőről Lopakodóra változtatta meg, és a friss felvágott vonalkódjának eltulajdonítása ennek a kampánynak a része volt.

  2. Mi a bánatnak nem lecsókolbászt lopott!
    A végén még ráhúzzák a vizes lepedőt, hogy fehérgalléros bűnöző.
    Egyébként meg simán el lehet szaladni.
    Én a múltkor láttam egy üldözési kísérletet, de a beles biztonsági őr tizenöt méter után kiköpte a tüdejét, meg habzott a szája is.
    Ha meg akar tanulni lopni ez a lúzer, annak is meg van módja, én azt is tudom, és szívesen megosztom bárkivel.
    Igaz, azért el kell utazni Párizsba, annak is a Sztálingrád nevű kerületébe. (Nem egy jó környék, de van a Moulin Rouge is)
    Az utcán lézengők valamelyikétől meg kell kérdezni, hogy merre találjuk Tincu Vasile-t. (Tinku Vászile)
    Ő a tolvajok koronázatlan királya, és képes a kabátja alatt akár egy közepes méretű Stihl láncfűrészt is kilopni az üzletből.
    Ezért mindössze kettőszáz ötven Eurót kell leperkálni tandíj gyanánt.
    Szerintem megéri rászánni az pénzt és a fáradságot, mert utána otthon gúlát lehet rakni a Pick szalámiból!

  3. Bakács Úr mennyi időt töltött a fogdában?
    Mert a tinilányokat ugye becsukták pár semmi bizsuért.
    A hires ember ezért is más elbirálásban részesül?
    Ha éhes lett volna valóban,zsemlét és szeletelt felvágottat lopott volna.
    A rúd szalámiba még beleharapni sem tudott volna.Vagy a celeb gyomra
    csak a márkás szalámit veszi be?Pláne egy egész rudat?

  4. van egy csomó celeb akinek be tud venni egy egész rudat. a kelemenanna, a mayagold és még sorolhatnánk. sőt szerintem időnként a sarkakata is rácuppa a hajdupeti pöcörőjére (legfeljebb utána bepereli a spermagyártót).
    az igazán márkás celebek egyszerre több rudat is képesek magukba fogadni, felhasználva e célra az össze in- és outputjukat.