A helyzet magaslatán a megbízott

A Nyugdíjfolyósító központ bizonytalan ideig szünetelteti a kifizetéseket, mert megteltek a fiumei úti tartályok.

A 10 darab, egyenként 6000 köbméteres nyugdíjsiló felületi feszültségig lett töltve, de így is csak 20 százalékos feldolgozottságnál tart a központ. A magánnyugdíjpénztárakból átvezetett 3000 milliárdos összeg cseppfolyósításáért felelős kitermelési igazgató, Bellámy Sándor pesszimistán nyilatkozott a rövid távú lehetőségekről: „Hát most tényleg nagyon kínos a helyzet kérem szépen! 30 éve vagyok a szakmában, de egy ilyen amatőrség után tényleg illik ránk a nyugdíjfosósító elnevezés…”

Mindeközben számos rémhír terjed a nyugdíjasok között, amiket a bulvár média nem, hogy tompítana, hanem szokáshoz híven még fokoz is:

Tragédia! Saját nyugdíjába fulladt egy öreg böllér Tarisznyáspusztán!

A tanyavilág idős állattenyésztői végső elkeseredettségükben tömbösítve gyűjtik nyugdíjukat a használaton kívüli latrinákban.

Nyugdíját Fantával hígította, és marmonkannában Mountain Dew-nak árulta a dühös vén svihák!

Ennyit ér a nyugdíjam! – Ica néni rántást önt fel a havi juttatással

Nyíregyháza-Külsőn ismeretlenek megdézsmálták a Barátság vezetéken keresztül érkező nyugdíjakat.

Állandó szakértőnk, Pista bá is kommentálta a hírt: „Rinyál a sok vén göthös! Nekem tök mindegy, mennyi jön, csak folyjon bazmeg!

6 KOMMENT

  1. Na mos kibújt a szög a zsákból!
    A hasonlóság nyilván való, a vak is láthatja, hogy Selmeczi Gabriella valójában Szalacsi Gabriella, csak megváltoztatta a nevét.
    Nyilván hamarosan leutazik Kocsordra, felveszi a kapcsolatot az apjával, és azon keresztül Árpáddal, aki tudásának, és nem utolsósorban szakértelmének köszönhetően segít kivonni a kivonni valót abból a cseppfolyósított istennyilából.
    Szerintem felesleges pánikot kelteni a szociálisan egyébként is sérülékeny kisnyugdíjasok között.

  2. Mondjuk en lattam tavcsovel, ahogy selmeci egybites feleguggolt a tartalynak a feltoltes kozben, illetve szijarto is oda frocsogte a nyalat, aztan orbanviktor is beleturhazott egy nagyot, Nem tudom, ez mennyire jatszik kozre az elkeseredesben 🙁