Kommunista példakép

A PUF Balatonszepezd című dala után változatos indokok miatt az MR2 többet nem játsza a “Tipi-Tapi Dínót”, a “Szomorú szamurájt” és a “Basszon meg egy AIDS-es T-Rex Orbán Viktor” című számokat.

Az MR2 zenei szerkesztője nem kívánta megerősíteni az értesüléseinket, de úgy tudjuk, hogy több tucat zeneszám lekerült az MR2 játszási listájáról. A Tipi-Tapi Dínó, például, azért, mert az egy helyben topogó dinoszaurusz képe nem egyeztethető össze a kormány dinamikus politikájával, és azt sugallja, mintha az ország nem jutna egyről a kettőre, pedig de. Szintén negatív üzenetet sugároz a “Csuda nagy szemei félve néztek ránk” sor, holott ma Magyarországon senkinek nem kell félnie, aki nem játszik politikailag inkorrekt Dolly Roll dalokat. E szám eltávolítását Hoffman(n?) Rózsa oktatási államtitkár is helyeselte, mert a dalban szereplő Tipi-Tapi gyermekmolesztálásra is utalhat.

Lekerült a playlistről az Ámokfutóktól a Szomorú szamuráj is. Itt már az előadó neve is túlságosan negatív, ezért javasolják a Hosszútávfutók, Álmokfutók, vagy Beatles név felvételét, a szamuráj szomorúsága pedig egyértelműen olyan negatív üzenetet hordoz, amivel egy 2/3-ados többségű vidám nép mindennapjait nem szabad tönkretenni – állítják rádióközeli informátoraink.

Szintén nem lesz többet hallható az MR2-n a “Basszon meg egy AIDS-es T-Rex Orbán Viktor” című szám, mert hamis benne a gitár.

18 KOMMENT

  1. a teljes Kispál és a Borz diszkográfiát is be lehet tiltani.
    a nevükből ugyanis könnyen arra lehet következtetni, hogy Shit Pál egy büdös törpe, pedig ááááááááá.

    az Európa Kiadóról ne is beszéljünk így az elnökség idején. mintha kuplerájnak hirdetnénk meg az uniót, pedig ááááááááá.

    a Kimnovák mehet, mert legfeljebb az jut róla az ember eszébe, hogy kim nekem a novák előd? tomcat azért lehet, hogy ideges tőle.

    az Omega petróleum lámpája is lassan aktuális lesz a gáz és villany áremelések miatt.

    “leszarom, hogy nyílik e a sárga rózsa
    addig jó, míg itt van nekünk Hoffman(n) Róz(s)a!”

  2. vajon a Másfél zenekarnak át kell keresztelkednie Kétharmadra, ha szerepelni akarnak a rádióban?
    és akkor még meg sem említettük a Szörnyű-Bodri szerzőpáros István a király című rockmiacsudáját!
    szerintem úgy kipenderítik őket mint macskát szarni. itt Viktor a király! (a király viktor nevű balfaszt simán lelövik a terrorelhárítósok)

  3. az aidses t-rexen szétestem…

    ennyi haszna mindenesetre van diktátorék hatalomra jutásának, hogy az abszurd humor előtt új távlatok nyíltak meg – ki bír képtelenebb lenni a kormánynál

  4. Jó cikke ez is, de álhíren és dicséreten túl: a dínó-őrület bizonyos emberek számára összefügg a sárkány- és kígykultusszal, a sárkány emberszagot érez a mesében. Egy kis baki, de jó cikk!

  5. Egyebkent nem hamis a gitar a Basszon meg egy AIDS-es T-Rex Orbán Viktor-ban, csak annyi van, hogy a torzito rosszkor lep be annal a sornal, hogy “Jobbkezeddel matolcsival vered a faszod / anyad hatan szetvertek egy erett barackot”, meg van az a kis dob megcsuszas ott, hogy “szijjartonak faszat a szadba vetted viktor / ettol lett olyan csunya lila a selmeci akkor”, de ez annyiban jogos, hogy ugye belep a szaxi, es a dobosnak egyszerre kell alajatszania a tenornak es a basszusnak.

    Szoval nehez eldonteni, hogy mi a pontos oka, de az biztos, hogy a telibevert hofman szarzsak onmagaban egy pedofil es emberiseg elleni buncselekmeny, tehat egy onfarkaba harapo kigyot szimbolizal a puszta lete, es mint ilyen, attol tartok, ez ner ellenes. Hacsak nincs egy lex rola, de biztos van, mert mindig akad.

  6. Nevem kotelezo: vegyél vissza. Felháborító, amiket összeírkálsz: az ilyenek miatt igenis szükség van a Médiatanácsra. Semmit sem tudsz ugyanis a kiegyensúlyozott tájékoztatásról: ha kicsit is nem lennél elfogult, tudnád, hogy a torzító késése az előző rímpár (fröcsög,mint troll/köcsög viktor) miatt indokolt, különben nem jönne át a versszak végén az ott annyira erőteljes “elvetted a nyugdíjamat/basszon meg a hitelkamat/szarházi kis buzi orbán/rejszoljanak faszt a torkán” verze, a végén a már-már klasszikus faszkorbács-csattogással. Szégyelld magad! :))

  7. papprita csak úgy úszhatja meg, ha itthon is közkincs lesz a német piacon óriási sikerrel futó Brumbrum bärchen, schöne bärchen ( aka kuckómackó, barnamackó) című német eposzából (nekem megvan bebebeeee).

  8. „elvetted a nyugdíjamat
    basszon meg a hitelkamat
    szarházi kis buzi orbán
    rejszoljanak faszt a torkán”

    Én az utolsó sort úgy értettem eddig, hogy “élezzenek kést a torkán”… Most gondolatbűnöző lettem? 😀

  9. “elvetted a nyugdíjamat/basszon meg a hitelkamat”

    LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

  10. néha már úgy érzem, megérte, hogy hatalomra került a fidesz, mert az évszázad legjobb poénjai születnek róla 😀 annyi jó dalszövegötlet született, valakinek már meg kéne írni ezt a dalt 😀