A terv logója biztos üzletet ígér

A megfontoltak mellett a bátrakra is gondoltunk.” – mondta el Matolcsy György a terv meghirdetésekor, amely 98% önerővel, az első öt évben negatív szaldójú üzleti tervvel jelentkező mikrovállalkozóknak biztosít visszatérítendő forrást, jen-alapon.

Tudjuk, hogy a 2% csepp a tengerben, de ugyanilyen volt Zrínyi Miklós is, aki maroknyi csapatával rohant ki az oszmánok sűrű tömegébe. Esélytelenül, de felszegett fejjel.” – folytatta a stílusosan Szigetváron szervezett sajtótájékoztatón a nemzetgazdasági miniszter.

A támogatás az esélytelenek felzárkózását támogatja a lecsúszottakhoz, ahogy a projekt dokumentumokból is kiderül, így főleg külvárosi non-stop közértek, a létükért küzdő holland bálás üzletek és profiltisztításra képtelen videokazetta alapú szexfilm-kölcsönzők jelentkezését várják.

5 KOMMENT

  1. ezzel jelzik, hogy a vállalkozásoknak nálunk annyi esélyük van, mint pusztakezes harcban győzni egy vaddisznó ellen.
    matolcsy meg amúgy is a szélesgábor unokaöcse/huga, aki viszont anyai ágon leszármazottja montekukorinak (magyarosan írva) aki nem egyszer nyilatkozott becsmérlően szulejmánról, aki nem ette meg a disznót.