Kihagyhatatlan ajánlat!

A Premium Import Kft. most kedvező áron kínál eladásra a BKV-nak 30 db használt autóbuszt kedvező hitelkonstrukcióval – ne szalassza el!

Ha ön a BKV alkalmazottja, bizonyára tudja, hogy cége közbeszerzést írt ki 30 db használt autóbusz beszerzésére. De minek bajlódnának fölösleges tendereztetéssel, határidőkkel, értékelési szempontokkal, amikor cégünk tárcán kínálja a megoldást?

Ha most vesz tőlünk 30 db használt autóbuszt, akkor ráadásul adunk 2 db autóbuszt alkatrésznek ajándékba! Átírási költség? Eredetvizsgálat? Regisztrációs adó? Felejtse el! Mi mind a 30 db buszt azonos alváz- és motorszámmal adjuk, így önnek a papírmunkát csak egy busz tekintetében kell elvégeznie! Járműveink nem dohányzók, megkíméltek, a rádió, a gumiszőnyeg és az izzókészlet pedig alku szerint beszámítható a vételárba.

A felkínált modellek egytől-egyig alacsony padlósak, és igény szerint parkettázhatók vagy csempézhetők. Az utasok kényelméről klímaberendezés gondoskodik, amelyet külön autóval oda lehet vinni, ahol a busz van. Ha február 5-ig rendeli meg buszainkat, még az ÁFA összegét is elengedjük, mert mi azt úgyse fizetnénk be. Cégünk hisz benne, hogy korrekt és versenyképes ajánlattal, valamint meztelen nővel mindent el lehet adni, ezért ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bennünket, és meztelen kolléganőnk személyesen keresi fel!

6 KOMMENT

  1. A garázsban tartott és a női tulajdnos kimaradt…

    “cégünk tárcán kínálja a megoldást”

    Azért ez is egy sokatmondó elszólás.

    Persze ha a meztelen kolléganő sunapozitív, engem is felkereshet, és helyreigazítást közlök a fenti rosszmájú megjegyzéseim kapcsán.