A szankció pontos részletei még nem ismertek, így mi is csak találgatni tudunk

Súlyos szankciókkal fenyegette meg hazánkat Neelie Kroes az EU digitális ügyekért felelős biztosa, így a Médiatörvény egyes részei mellett Szijjártó Pétert, Navracsics Tibort, sőt magát Orbán Viktort is elsötétíthetik. Kroes szerint Schmitt Pál elsötétítésére nincs szükség.

A lapunk birtokába került levél tervezet szerint saját fegyverét fordítaná a törvényalkotók ellen a Bizottság, így addig, amíg nem oldódnak meg az általuk kifogásolt intézkedések, elsötétítésekre kerülhet sor.

Ezek mellett további szankciókat is kilátásba helyezett, többek között Baló György visszairányítását a képernyőre, illetve felmerült az is, hogy a Magyar Televízió hír- és hírháttér műsorait Bolgár György és Avar János feliratozza addig a Teletext 666. oldalán, amíg azok kiegyensúlyozottá nem válnak.

8 KOMMENT

  1. Megint a ballib sajtó kapcsolatait kihasználva acsarkodik a Nemzetre. Ezeket az idolokat nem fogják tudni soha elsötétíteni. Már most olyan sötétek, mint az éjszaka.

  2. Totoff.. ez csak formalitás.. ez csak azoknak az embereknek szól, akik még nem volt VILÁGOS, hogy mind sötétek..
    Orbán Viktor szavaival tudnám ezt most elmondani:
    “Kedves Honfitársaim.. Kedves választó Polgárok.. Kedves Barátaim.. Kedves Többiek!
    Ahogy egy régi-régi dakota közmondás tartja, miszerint: Soha ne nézd a medve talpát úgy, hogy közben sötétnek titulálod a politikust.”

  3. Tufu: sztem nem árnyék. Árnyék az, amit vki vagy vmi a világosságot eltakarva vet. De ezek a sötétséget sugározzák. V.ö. “fekete lyuk”. És ez pontos is, mert ide tűnnek a nyugdíjtakarékossági pénzeink (is)

  4. Világos sörrel átitatva jön a fel, és megvilágosodás! Tudjátok, tiltás után, Gorba is engedélyezte a vodkaivást! Kijózanodtak, visszakövetelték a cárt! Orbán megelőzte ezt, pálinka főzés engedélyezésével kezdte ! Legalább a “szesztestvérek” szeressék, józanul ugy se tudják!