A szer

Garantált jövedelmet, menő verdát és sok sunát ígért az a drogdíler-hálózat, amelyről kiderült, droggal egyáltalán nem foglalkoznak, ekcémakrémmel is csak kamuból.

A magát C.C. Tripnek nevező bandavezért kedden hajnalban vették őrizetbe Budapesten. C.C.Trip tizenkét évig dolgozott Avon-ügynökként, és már ott is próbálkozott piramisjáték beindításával, sikertelenül. Drogbandáját tavaly nyáron alapította, először a nála felhalmozott ekcémakrém-készletével, amelyről azt ígérte: kanálban megolvasztva nagyon ütős a cucc, plusz a hámlást is megállítja. A Kenhető Manna fantázianévre hallgató szert nagyon sok diszkóban terjesztették, és a fiatalokat könnyű volt rákapatni, mert csak a kézfejükbe kellett dörzsölni, és mellékhatása nem igen volt – igaz, hatása sem.

C.C. Trip ezután nekilátott a terjesztői hálózat kiépítésének, közben azonban kiapadt a krém-raktárja, így jött a piramisjáték ötlete. C.C. Trip magát gyémántfokozatú dealernek beállítva országszerte tartott előadásokat, ahol garantált havi hatmillió forintot, menő verdákat és ízlés szerint sok sunát vagy mást ígért azoknak, akik beadnak ötszázezer forintot és hoznak még tíz embert maguk alá. A BRFK Kábítószer-bűnözés Elleni Szolgálata két hónapja készült az akcióra, végül kedd reggel lecsaptak C.C. Tripre, akinél semmilyen drogot nem találtak. A bírósági tárgyalásra várhatóan márciusban kerül sor.