Az ibizai dokumentáció alátámasztja az út szükségességét

Nem csak az FKF Zrt.-nek adott tanácsokat Frei Tamás cége – derült ki egy pénteken napvilágot látott tanulmányból. A véleményvezérként tevékenykedő Frei többek között pornórendezőknek, sörgyáraknak és halászati cégeknek is szállított többmilliós tanulmányokat.

A televíziós személyiség cége, a Reporting Kft. a legfrissebb információk szerint legalább 40 vállalattal állt kapcsolatban. A napvilágra került dokumentumok alátámasztják: Frei rendszeresen látogatta a Luxx Film forgatásait, ahol évi 12 millió forintért tanította különböző pózokra Csoky Ice-t,  néha pedig be is ugrott dublőrként, hogy segítsen “a petting és az aktus lebonyolításának megtervezésének, értékrendjének és következményeinek kialakításában”.

További vizsgálódásra adhat okot az a négy oldalas tanulmány is, amelyet Frei a Zwacknak készített el, összesen 900 ezer forint értékben. Míg a műsorvezető azzal védekezett, hogy “szükség volt a barackpálinka fiziológiai hatásainak prolongált vizsgálatára”, a Zwack ügyvezetője úgy érvelt: a tanulmányt nem fizették ki, mert használhatatlan volt, mivel a második felébe lényegében csak mulatós dalszövegeket másolt be a készítőjük.

A leleplező dokumentum azt is kifejti: Frei cége már 2004-ben gyanús ügyekbe keveredett, ám ekkor még ki tudták magyarázni, hogy miért készítettek 464 millió forint értékben a gyeptéglák neveléséről tádzsik nyelvű tanulmányokat a Magyar Hobbicsuka-tenyésztő Bt.-nek, és miért kellett mindehhez három all inclusive hetet eltöltenie családjával Ibizán.

3 KOMMENT

  1. És gondolom emellett Heller Ágnesék is írtak a sejtbiológiai innovatív pályázatra egy fenomenológiai megközelítést Frei Tamás magánéletének Story magazinban történő dokumentációjáról, melyre aztán kaptak újabb 700 millió Forintot.

  2. Jó lenne már ha napvilágot látna a Frei & Tribuszerné akta is!
    Ott is szépen kiénekelték a sajtot az emberek szájából.
    Én tudom, mert a keresztmuter hat havi özvegyi nyugdíja bánta a dolgot. Gyula bácsi azóta is forog a sírjában.