Érzelem, izgalmak, humor – ezt ígéri a TV2

Az NMHH vezetője hosszas rábeszélés után vállalta a szereplést, de csak azzal a kikötéssel, hogy július 1-ig minden adásnak le kell mennie.

Hat lovagja lesz majd Szalai Annamáriának, ebből három már biztos: Robi, a 32 éves síoktató, szabadidejében géplakatos, Antal, 42 éves, étteremvezetőként dolgozik egy luxushajón, de a szerelem kedvéért megállapodna. Valamint versenybe száll még Roland, 29 éves, aki egy jól ismert őrző-védő cég marketing igazgatója, amikor pedig nem dolgozik, akkor templomi freskókat restaurál a barátaival. A válogatók még jelenleg is zajlanak.

A jelöltekre váró feladatok kidolgozásában maga Szalai Annamária is részt vett. A médiavezér szívére vágyóknak többek között különböző tévéműsorokból kell kiszűrniük jogsértő momentumokat, három hang alapján beazonosítani egy Wagner-darabot valamint képeseknek kell lenniük átugrani a lángoló karikán. “A többi feladat azonban meglepetés lesz” – nyilatkozta Szalai Annamária stylistja.

A kereskedelmi tévé azonban még nem döntötte el, hogy a műsorban szereplők neveinek milyen előtagot ad, hogy például SZA Robi legyen vagy NagyŐRobi. Szerettük volna megkérdezni az előző Nagy Ő-t is, Anikót, de Dubajban ilyenkor éjszaka van, és valószínűleg már aludt.

13 KOMMENT

  1. ezek szeint már nem elégítik ki az elkobzott távirányítók?
    rosseb aki fugázná, de hát valamikor neki is el kell veszítenie a szüzességét, a szentatya egyébként áldását adta már az össznépi médiakúrásra?
    esetleg megáldhatná az óvszert is (bár asszem azt nem nagyon díjazzák arrafelé), de mindeképpen szentté kellene avatni ama nemes mártírt aki ebbe a baszatlan förtelembe képes belemászni.

    ahogy a dakota közmondás tartja: “ne szórakozz zalai parasztokkal, mert megbasz a médiahatóság!”

  2. Az egesz ott fog elsullyedni, hogy az tenyeres-talpas parasztember (zalai), aki eloszor rajon, hogy a jo palesz es a rum komboja hogyan hat szalacsi nenire, azonnal megkapja a minden rozsat es maris mehetnek a 18-as karikas szobaba.

    Ekkor fogok en egyebkent sirva fakadni es kikeresztelkedni 🙁

  3. Nem akarok dogmatikus lenni, de ez a nő tévelyeg elég rendesen. És még ez a hölgyemény fogja nekem megmondani mi a helyes és erkölcsös a médiában? Ez a K.-kodás egy finomabb köntösbe bújtatása. Komolyan mondom nem értem, hogy miként lehet ezt összeegyeztetni a hivatali munkájával. Iszonyatos gáz.