Már Horst Fuchs sincs tőle biztonságban

Orbán Viktor szerdán az Európai Parlamentben tartott beszéde után egy rögtönzött termékbemutatóval várta az aulában a képviselőket.

“A magyaroknak van mire büszkének lenniük” – kezdte Orbán a Böllér csodakés-készlet bemutatását, amelynek során három perc alatt lebontott és kicsontozott egy közepes kocát. A tapadásmentes indukciós edényben a belsőségeket hat perc alatt puhára tudta főzni, miközben a Slice Pro szeletelő és reszelő készlettel hét kiló hagymát és zöldséget hámozott, szeletelt és darált.

José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke maga is felpróbálta azt a bomberdzsekit, amiben még -15 fokban sem fázik az ember, súlya mégis mindössze 600 gramm.

Ezután a parkolóban Orbán Viktor több szlovák képviselő autóját bekente Shine Active polírpasztával, majd felgyújtotta és rálőtt légpuskával, de tűznek és a golyónak nyoma se maradt a fényezésen.

Az Európai Parlament minősített többséggel megszavazta, hogy a késkészletből mindenképpen beszereznek fejenként két készletet – egyet Brüsszelbe, egyet Strasbourgba –, és lehet, hogy a fényezésből is.

Az üzletre oxigénnel dúsított vízzel koccintottak, Orbán Viktor pedig lapunknak elmondta: “Tartottam az EP-szerepléstől. Végül is a beszéd se sikerült rosszul, de nem gondoltam, hogy utána ennyi cucc el fog menni. Jövőre téli szezon előtt jövök, és akkor a bomberdzseki is jobban fog pörögni.”

11 KOMMENT

  1. Az acsarkodó ellenség ki akarta vonni a vízből a zoxigént, de hál’isten nem jött nekik össze.
    Proletár magánrepülőgép tulajdonosok, kommunista Rockefeller elvtársak, skandáljuk együtt hogy ÉLJEN A MUNKÁSOSZTÁLY!!