Új, illusztris vendéggel gazdagodott a Való Világ villája, nevet vált egy magyar rockzenekar, Kemény Dénes új pozícióra került, újra meglopták Brad Pittet és Hajdú Péter nagy dobásra készül. Hírek röviden.

Show Kimmel (nem Jimmy Kimmel)

VV Anni – Új lakó a villában

Szalai Annamária beköltözik a villába. Az NMHH hivatalos közleménye szerint így azonnal közbe lehetne lépni ha erkölcsi vagy jóízlésbeli szabálytalanság történik. A villalakók örülnek az új vendégnek, Alekosz szerint pedig egészen szúrható a bige.

Kim Dzsongün a Frizbi vendége

A leendő észak-koreai vezér exkluzív videóinterjút adott hazánk legismertebb showmanjének. Hajdú Péter elárulta, hogy az előzetes egyeztetések szerint lesz szó a kommunista pártfőtitkár hobbijairól, kedvenc ételeiről, tévésorozatairól valamint az ország celebjeinek akutális ügyeiről.

Kemény Dénes a vizespóló válogatott élén

A belügyminisztérium sport-szakállamtitkárságán történt elgépelés miatt új sportot támogat központi keretből a magyar állam. Az így megalakuló vizespóló válogatott élére pedig a vizes dolgokban jártas szakembert, Kemény Dénest nevezik. Az edző örül a felkérésnek, és már ezen a héten tartják az első válogatót.

Újjáalakul a P.Mobil

Szponzort váltott ezért új nevén fut majd a rockzenekar. T.Mobil néven fognak koncertet adni az egyik magyarországi mobilszolgáltató tavaszi és nyári roadshow-in.

Újra tolvajok célpontja volt Brad Pitt

Fame-tolvajok vitték el az amerikai filmsztár hírnevét. Angelina Jolie férje magyar idő szerint tegnap reggel teljesen átlagos külsővel ébredt egy lepukkant külvárosi viskóban egy rendszergazda-kinézetű sráccal egy ágyban. Az ügyben nyomozást rendelt el a los angelesi rendőrség.

5 KOMMENT