Külföldi tudósítónk újra érdekes, rövid, de mindenekelőtt teljesen piros hírekkel látott el minket. Figyelem! Az alábbi hírek teljesen alkalmatlanok kerti partik megrendezésére.

Ásítás és ordítás között segít különbséget tenni egy ötletes szerkezet
Körülbelül 900 dollárba fog kerülni az a napokban a boltok polcaira kerülő japán találmány, amely egy fotelméretű, szemüvegként viselhető, öntöttvas vevőegységből, illetve a nyakról körben csüngő 4 db, egyenként közel méteres gumiharangból áll, és viselőjét éles sípolásokkal folyamatosan informálja arról, hogy az éppen ásít vagy ordít.

Az M7-es bevezető szakasza lett az évtized kosárlabda-utánpótlásedzője
170 sportújságíró, edző és játékos döntő többséggel választotta az elmúlt évtized legjobb kosárlabda-nevelőedzőjének a Balatonra vezető autópálya budaörsi szakaszát. A szakemberek elismerően szóltak a kétszer háromsávos út kihasználtságáról, az útvonal nemzetközi jelentőségéről és az új útburkolati jelek felfestéséről. Második helyen a gyulai kolbász csípős változata végzett: ő várhatóan júniustól veszi át a görög Bekaisztosz női csapatának irányítását.

Körzőre és lágytojásra írt zenedarabokból tartotta el terhes nagynénjét
Idén lenne 82 éves Vértes Anton, a hetvenes évek polbeatkoncertjeinek jellegzetes, kecskearcokból hegesztett sisakot és gömb alakú diákigazolványt viselő művészfigurája. A különc, gyakran megélhetési gondokkal küzdő polihisztor tanulmányai befejeztével először testnevelőtanárként helyezkedett el, majd a “Csütörtök délelőttök autochtón pszichodinamikája” témájában szerzett nagydoktori címének megszerzése után több közel-keleti légitársaság repülésbiztonsági bemutatóit kísérte speciális tánctechnikájával. 1984-ben Waszlawik Gazember Lászlóval együtt végeztek kutatásokat az építőipari dömperek becézhetőségével kapcsolatban, de nevéhez fűződik a luxemburgi rádió terhességi krízisvonalának “foglalt” jelzése is, amelynek eredeti szövegét a nehéz értelmezhetőség miatt annakidején egymás után többször is bezúzatták:

“Olyan vagyok mint egy jépeg,
Letölthetsz, – de nem kaphatsz meg.
Csillárom, élj boldogan!..”

Az utolsó éveiben visszahúzódóan élő, vállaltan majomgyűlölő művészembert az esztergomi székhelyű Megcsalt Óvónők Jógaklubja ma egyhangúlag választotta Külső-Angyalföld posztumusz seriffjének.

Még több jelentés: autoreverzjelenti.blog.hu.

3 KOMMENT