Élt 4 évet. Béke poraira.

Kemenesszentpéter még soha nem látott borzalmakat élt át, amikor tegnap délután beszabadult egy 4 éves szuka pitbull az óvoda udvarára.

A szemtanúk állítása szerint a barátságos kutya csak játszani szeretett volna a gyerekekkel, amikor a három fiatalkorú nekiesett a védtelen állatnak és halálos sebet ejtettek rajta homokozós szerszámaikkal. Az állatot a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni. Igaz, annyira nem is akarták.

A Harcikutya-tenyésztők Országos Szervezete is megszólalt az ügyben. “Zsuzsika halála mindannyiunkat megrázott, és újra felhívta a figyelmet a kutyákat ért sorozatos agresszív támadásokra” – áll a szervezet honlapján. Zsuzsikát a szervezet saját halottjának tekinti. Gazdája pedig jogi lépéseket helyezett kilátásba az elkövetők ellen, akik jelenleg büntiben vannak.

16 KOMMENT

  1. Zsuzsika a felelős. Az előítélet áldozata lett szegény …az ovisok csak megvédték maguk a csúnya vérengző,mindenesetben gyerekgyilkos pitbulltól ahogy a felnőttek tanították…..:-(

  2. @gondoska:
    Az a “csúnya vérengző pitt bull” sok esetben valószínűleg család kedvence volt, és lehet hogy gyerekek között nőtt fel, és várták volna őt haza! Én nem a gyerekeket hibáztatnám,sem a kutyát sem a gazdát! Itt az óvoda vezetőségét kellene elő venni, és nem büntibe rakni a gyerekeket,hanem a szülőkkel elbeszélgetni! Ugyanis,aki egy állattal ezt megteszi,abban bizony valahol van rejtett agresszíó és bizony lehet,hogy majd felnőtt korára a szüleit vagy valamelyik embertársát teszi el láb alól,vagy jobb esetben megy a börtönbe és mi adó fiztetők tartjuk el őt! Míg neki lesz plazma tv-je és egyéb dolga a börtönben! Gyökerek az emberek,ha ezt nem látják sajnos! Nekem is pitt bullom van itthon és család szerető,soha senkit nem bántott még és nem is fog,de ha egyedül marad akkor menekülj minnél távolabb mert nem kímél,de amíg én ott vagyok vele addig nincs gond! Én speciel ház őrzésre vettem és munkakutyának nevelem,de ha kiszabadulna szerintem nem lenne vele gond,mert ember centrikus és nem menne neki senkinek! Erről ennyit! Szerencsétlen csak játszani akart és ez lett a veszte!
    épp most · Tetszik

  3. @Timóca Kovácsik: mert egy segfej vagy már bocs nekem amstaff van és az életemet adnám érted foggalmad sincs mivan bennül elképzeltelek és ilyen zsebkatyád lehet más nem ugrik be de kívánom hogy legyen egyszer az életedbe egy harci kutyád és meglátod hogy mennyi a szeretet bennük attól függ mire neveled harcra vagy szeretetre