Végleges az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szomorú statisztikája, amiből kiderül, hogy az elmúlt héten közel 40 hozzátartozót dobtak ki az utcára a száraz karácsonyfákkal együtt.

A vak erőemelő, Lakat Adorján a fát éppen leszedő családját hajította ki az ötödik emeletről a lichthófba. A Vásár utcai tragédiát csak azért élték túl a hozzátartozók, mert már a második és harmadik emeletről korábban kihajítottak négy feleséget és három nagypapát, így puhára érkeztek a Lakat család tagjai.

A hozományvadász Berkeli Roland (42) szögbelövővel erősítette a fenyő csúcsdíszéhez 30 évvel idősebb kedvesét, özv. Kleiner Manónét, Abigélt.

„A kapcsolatunk olyan szépen indult. A zserbóban ismertem meg az Abit, amikor leesett a tányérjáról egy moszkauer, és én lefújogattam azt, majd visszatettem elé. Beleszerettem rögtön, csak nem feltételezik, hogy a szegény megboldogult férje, Manó bácsi ékszereire fájt a fogam?! Egyszerűen nem vettem észre, hogy ott áll a fa előtt, amikor elkezdtem fölerősíteni a Mötley Crüe plakátjaimat a falra a Rumbach utcai lakás nappalijában.”

Ararát Tihamér, a karácsonyi csomagolópapírokkal együtt hajította utcára szerelmének édesanyját, Magda asszonyt, mert állítólag olyan ráncos a hölgy arca, hogy a fiatalember összetévesztette egy nagyobb tenyérnyi krepp csomagolópapírral.

A mentősök következő nagy feladata a Valentin napi, téves sms-ek miatt elkövetett szerelemféltéses verések kezelése lesz.

5 KOMMENT