Nem akarunk balhét

Elmarasztalták a Manneken Pis-t, és valamennyi sajtóterméket is, amely képanyagot közölt a villantós brüsszeli szoborról és annak arról a szervéről, amit nem is merünk néven nevezni, nehogy bárki erkölcsi, ne adj’isten szellemi fejlődését befolyásoljuk – nevezzük pöcöknek.

7000 Eurós bírságra számíthat a pisilő kisfiú, akinek a határozat hallatára valószínűleg elakad majd a vize. A bírságolás oka a huszárruhából elővillanó „pöcök” és az az erkölcstelen, pökhendi magatartás, amivel magyar egyenruhában a szökőkútba vizelve szégyent hoz ránk, magyarokra, évekkel visszavetve a japán turistákat a szellemi, erkölcsi és pszichikai fejlődésben.

Persze van, aki örül a rossz hírnek. Benkő Dániel például helyeselte az ítéletet: már korábban is sérelmezte, hogy ha neki mint lantművésznek nem szabad megmutatni a médiában a „pöcköt”, akkor egy szobornak miért. Úgy érzi, most elégtételt kapott, de nem látja lehetetlennek, hogy az eset után valamelyik kereskedelmi csatorna valóságshow-t forgasson a bevállalós szobrocskával.

Nagy Kriszta Tereskova bíztatja a Manneken Pis-t, és kitartásra ösztönzi, mondván: ő is megmutatná, de neki nincs, úgyhogy ő a legközelebbi koncertjén Benkő Dánielét fogja megmutatni.

3 KOMMENT

  1. Annak idején Michelangelo négyszáz aranyat zsebelt be a Dávid-szoborért. Pironkodtak is az úri dámák, többen közülük depik, meg öngyik is lettek!!

  2. És azóta láthatóan nem változott a világ szerencsére!
    szalai Annamaristól pedig a hircsárda számitson birságra mert visszavetett a fejlödésben a cenzorázás alakja,ugyanis az pisilö kisfiúra emlékeztet.
    Biztos vagyok benne,h annamaris is igy látja majd,hiszen évekig szerkesztett pornólapot:D