A harmadik évezred első évtizedének legutolsó, és egyben legjelentősebb üzleti tárgyalása csak itt a HírCsárdán. Olvasóink betekintést nyernek dr. Mogács egyik legfontosabb tárgyalásába, és megismerhetik a nagy formátumú szakember egyedülálló argumentációs technikáit, amik azonban nem mindig vezetnek eredményre…

Dr. Mogács is csak egy esendő ember – mondhatnák, de nem lenne igaz! Természetesen legújabb üzenetét is először a HírCsárda kedves olvasói láthatják, hogy tanuljanak, szépüljenek, épüljenek.

5 KOMMENT

  1. Jó lett. Poénok sajátos dark-mogács stílusban maradnak, ez nekem tetszik.
    A verekedos jelenet szerintem a Sherlock Holmes-ban majdnem jobb volt.
    Nagyon jó az operateur, iletve a vilagosítás, kamera, szóval a stáb, viszont a hang utómunkája mintha nem egeszen kovetné színvonalban a produkciót.

    Kedvenc jelenet:
    Amikor eloszor derul ki egy vágókepbol hogy ki a tárgyalópartner, remeke rendezoi poén.

  2. Nah, ezert mogacsot megbaszom az anyja gangjan, mert a Mikulassal nem szivozhat. Rudolf fogja oralisan inzultalni meg januarban, az tuti. Mindemellett sok meloja lesz, hogy fabrik urnal tett latogasat elfeledjuk. Najo, azert szep proba volt.

  3. Drága jó Fábri(k)úr!

    Felőlem a Mikulást szétrúghatod kedvedre, mert egy ekkora kamunak nincs már helye a cyberpolitikusok világában. Viszont nem tudom, hogy kihez fordulhatnék ha már égen-földön keresve se találom a valaha készített legjobb Mogács-videót, az “Add ide a pénzed” címűt. Miért kellett mindenhonnan, ennyire következetesen levakarni?