Ez az arca elhallgatását kérő férfi állítólag furcsa szagokra figyelt fel

17 playmate-et, 4 pornósztárt, 36 luxuskurvát és 3 középkorú üzletasszonyt hív vissza garanciálisan egy budai plasztikai sebészet néhány orvosi műhiba rendbetételére.

„Nincs ebben semmi rossz, az autóiparban is nap mint nap előfordulnak visszahívások, ezek a lányok pedig a modern plasztikai sebészet Rolls Royce-ai – majd nézzenek utána, hogy kell helyesen leírni!” – nyilatkozta telefonos megkeresésünkre dr. Gelencsér Alpár, a budai Szépilona Plasztikai Sebészet orvos-igazgatója.

A visszahívásokra egyébként jórészt azért került sor, mert a hölgyek mellébe szilikon-implantátum helyett a tavalyi szilveszteri buli után a TB-támogatott betegek folpack-kal betekert reggeli zsömléit ültették be. A műhibára először G. Tibor XIII. kerületi strici gyanakodott, mikor azt látta, hogy az egyik lány mellének két hónappal a műtét után már a fogása mint egy csomag zsemlemorzsának.

A visszahívások másik oka a szilikonszáj: a szilikon-beültetéseket végző sebész korábban fogtechnikus volt, így az implantátumokat többször is a szájüreg belsejében helyezte el. Sokáig azért nem érkezett reklamáció, mert a hölgyek egyszerűen nem tudtak szólni, az írást pedig nem kockáztatták meg. A mellproblémák elhárításán még dolgozik a klinika, a szájplasztikákat már helyrehozták, bár több férj reklamált, hogy a korábbi csendhez képest túl éles a változás.

6 KOMMENT

  1. Olyan ismerős nekem ez a szőke buxa a fotón!
    Vagy már laktam vele, vagy Ő nyúlta le a tárcámat a tavalyelőtti Hegyalja fesztiválon, vagy ha egyik se, akkor csak a Molnár Anikó lehet műtét előtt.