A több mint kétharmados többséggel Fehéroroszországban ismét fülkeforradalmat csináló elnök megunta, hogy sokan Orbán Viktorhoz hasonlították mostanában. Lukasenko kettőjük konzervatív stílusában látta meg a párhuzamok alapját, ezért egy drasztikus lépéssel a teljes imázsváltás mellett szánta el magát.

Így talán legközelebb meglesz a 100%

Alekszandr Lukasenko ezentúl az európai politika lazább stílusú elnökeinek sorába áll majd be, már ami öltözködését és hajviseletét illeti. Az ismét újraválasztott fehérorosz elnök több kritikát is kapott mostanában, ráadásul különösen rosszul esett neki, hogy a magyar miniszterelnökhöz, Orbán Viktorhoz hasonlították, ezért készül stílusváltásra.

“Először nem értettem ezeket az engem Orbánhoz hasonlító cikkeket, de aztán rájöttem, hogy nagy a baj” – nyilatkozta a Playboy belorusz kiadásának a hatalmas tányérsapkáiról és megnyerő mosolyáról ismert Lukasenko, aki meghallotta választói szavát, és enyhít a rá jellemző szigoron, fiatalos és laza darabokra cseréli eddigi szürke ruhatárát.

A fiatalosabb külső egyik kulcsa az új hajviselet, amivel Lukasenkonak meg kellett várnia, hogy az egyetlen kelet-európai szakember elkészüljön Bajor Imre hajbeültetésével, de a választások után pár héttel már mikrofonfrizurát villantott a parlamentben. Kevesen tudják róla, hogy annak idején az ország első, és máig egyetlen diszkóduójának, a Red Love Récamier-nek volt a tagja, így erről a frizuráról már biztosan tudta, hogy jól áll majd neki, ráadásul a Boney M legendás énekesének halála miatt, tiszteletből is ezt a hajstílust választotta a neonszínű cyberlockok helyett. Ahogy barátságosan megfogalmazta: “Ennyivel tartozom a funky-nak.”

Lukasenko nem zárta ki, hogy további változások várhatóak, a Playboy-interjúban például kifejtette, hogy szívesen venné, ha készülne róla egy intimebb hangvételű fotósorozat, a ruházkodással ellentétben pedig ebben már igenis magyar elnökkollégájáról venne példát. A katonából lett államfő ráadásul a személyiségén is változtatni szeretne, amiben Silvio Berlusconi segít majd neki, az ő egyik olaszországi villájában vesz majd lazaságleckéket. Orbán Viktornak pedig első körben egy hajfestést javasolt.

2 KOMMENT

  1. Nem tudják ezek hogy mi az a betonkeményszíjmelinda séró!
    1972-be a fatert meghúzgálták, mert csikó helyett, John F. Kennedy frizurát vágatott magának!!!