Kezdődnek a dolgos hétköznapok

Meghízott az ünnepek alatt? Szerkesztőségünk összegyűjtötte a legbiztosabb tippeket. A módszerek magukban, és egymást kiegészítve egyaránt biztos megoldást jelentenek a súlyukkal elégedetlen olvasóinknak.

Tüdő és gyomor – Vízkeresztkor vágjon egy közepes méretű disznót. A sertés tüdejét nyelje le, és amint jelentkezik az éhségérzet, egy biciklipumpával 15-ször fújjon a sertéstüdőbe, így a teltségérzet folyamatosan biztosítható.

Jó tanács: a pumpa csövét inkább vajazzuk, és ne WD40-nel síkosítsuk. A sertéstüdő lejuttatásához szintén használható vaj, zsír esetleg gumibot, de az aprítást, mint könnyítést kerüljük.

Pista bá’ módszer – tegyen ki az étkezőasztalra 2 liter pálinkát, 1 Gyurcsány Ferenc, 1 Schmitt Pál és egy 1 – az 1954-es vb döntő díjátadóját bemutató képet, majd kezdjen el őrjöngve szitkozódni. Egy átlagos méretű magyar férfi a mérések szerint 20 perc után szabadul meg az első kiló feleslegétől.

Referencia: „Egyszer egy Nagy-Magyarország térkép előtt 2 órát ku***anyáztam. Rá is kellett rakni az infúzióra, hogy meg nem ba**a az összes francia, azt a Trianonban popszegeccsel kivert, foncsorozott, kálisóval felszórt…” – Lakatus Endre István

Las Vegas végállomás metódus – a december 24-én elkezdett alkoholizálást ne hagyja abba január 1-én, hanem fokozza. A kezdeti intenzív súlygyarapodást a kúra 14-ik napjától igen jelentős súlyvesztés követi. A kúra óriási előnye, hogy érzésre nagyon gyors, mivel nagyjából semmire sem fog belőle emlékezni.

A kezelés veszélyei: válás; házasság; 10 új lakó az ingatlanban.

Búvárruhás bikram spinning – a szorgalmas és kitartó fogyni vágyóknak ajánlott módszer. Január 1-én, akármilyen másnapos is, ne igyon. Az Újév első éjszakáját töltse egy 90 fokra felfűtött finn szaunában.  Ébredést követően a két orrlyukát leszámítva, teljes testfelületét tekerje be alufóliával, igyon meg 1 liter ricinusos sós vizet, majd húzzon fel egy téli buvárruhát. Ha bemelegedett, máris indulhat a vidám tekerés a kellemesen felfűtött teremben.

Jó tanács: a tekeréshez ne vegyen fel békatalpat, hacsak nem SPD kompatibilis.

Damuzás – Tegye fel Damu Roland színművésznek a következő kérdést: „Roli, tényleg kicsi a faszod, és a vége felé keskenyedik?”– majd kezdjen tempósan futni!

A metódus veszélye: ha 180 fölé megy a pulzus, inkább hagyja magát megverni!

4 KOMMENT

  1. A fény evés se lehet rossz!!
    Bár ezt inkább a parlament étlapján látnám szívesen.
    Ezzel szemben alaszkai királyhomárt, a kókuszkrémes nyúlpörköltet, meg a kapros lazacot törölném a kínálatból.