Nincs jó bőrben a színésznő

Gábor Zsazsa úgy rendelkezett: halála után balzsamozzák be, és fektessék Lenin mellé, mert azt szeretné, ha az ő örök nyughelye is Leningrádban lenne.

Gábor Zsazsa egészségi állapota egyre labilisabb, ő pedig egyre erősebben küzd szépségének és fiatalságának megőrzéséért vagy legalább konzerválásáért. Ezért a napokban férjének, Friedrich von Anhaltnak új végrendeletet adott, melyben Lenint emlegeti.

Ez a végrendelet a negyedik a sorban: az elsőben még úgy rendelkezett: balzsamozzák be, hogy megmaradjon a szépsége. A másodikban mégis inkább a krematóriumot választotta a hamvasság miatt. A harmadikban azt kérte, hogy halála után a lelke vándoroljon Jessica Alba testébe, de ebbe Jessica Alba nem egyezett bele. (Lindsay Lohan öt sörért aláírta volna, de őt nem kereste meg a színésznő.)

Mostani végrendeletében Gábor Zsazsa azt kéri, mégiscsak balzsamozzák be, és fektessék Lenin mellé Leningrádba, mert mindig is szeretett volna közelről találkozni egy fasisztával. Azt is szeretné, hogy tömegek látogassák és csodálják meg az ő testét is Lenin mellett, bízva abban, hogy a turisták nem keverik össze őket.
A színésznő már alig várja a találkozást, addig is hátralévő életét babkonzervként szeretné tölteni, mert az akár öt évig is eláll.

3 KOMMENT

  1. Viccet magyarázni hálátlan dolog, de néha muszáj. Amikor Zsazsa azért szeretne Vlagyimir Iljics mellé feküdni, mert egy fasiszta közelségére vágyik, az hasonló jellegű humorforrás, mint a Moszkva-Leningrád turmix.