A szabadulás utáni boldog pillanatok egyike

A surdi karácsonyfaárus sem érti hogyan került a Hungária frontembere a Norman fenyők közé. Csak az tűnt fel neki, hogy az egyik hálóba tekert tűlevelű folyamatosan rock ‘n’ rollt énekelt és kikéredzkedett a wc-re, a karácsonyfatalpba állításkor pedig nagyon sikított, amikor faragni kezdték a szárát.

“Mi kérem ebből élünk, egész évben neveljük a fenyőt, aztán év végén eladjuk. Én is kimentem november közepén összeszedtem az összes fát, összekötöztem őket, felraktam a teherautóra. Nem értem hogyan kerülhetett a szállítmányba a művészúr. Mondjuk volt egy furcsa fa, amelyik egyáltalán nem szúrt, és amikor láncfúrésszel közelítettem a törzséhez, akkor átugrotta a fűrészlapot, de akkor még semmi rosszra nem gondoltam” – nyilatkozta T. István surdi fenyőárus, akit jelenleg emberrablással, és fenyő-kínzással vádolnak. Fenyőt egyébként 5700 forintért árulták, de az állandó nyüszítés miatt T. István hajlandó lett volna engedményt is adni.

Értesüléseink szerint Fenyő Miklós Berzencére tartott egy fellépésre, amikor Surdnál rátört a vizelési inger. A kővetkező élménye az volt, hogy erős férfikarok megragadják, egy ágyúszerű csőbe rakják, hálóba tekerik, majd feldobják egy IFA platójára. Fenyő Miklós az eddigi adatok szerint 3 napot töltött étlen-szomjan, és a megzavart vizelés miatt erős pisilési ingerben luc és Norman fenyők társaságában. Várhatóan hamarosan felépül és mindenkit szeretettel vár évvégi koncertjére.

Az eset hatására, és a további hasonló tévedések elkerülése érdekében a Huszka Jenő-díjas énekes-zeneszerző névváltozáson is gondolkodik: szeretné, ha a Huszka Jenőt Kossuthra változtatnák.

2 KOMMENT

  1. Mink nagyon kedveljuk a muveszurat, asszem olyan harom felert el is vittuk volna, hogy uribudiban tudja a dolgat vegezni, aztan egy jo pacalporkolt, es maris mas emberkent terhet vissza.

    A nevvaltoztatas remek otlet, bar a Kossuth az inkabb egy cigaretta, kerdezze meg a muveszur Pista ba’-t! Tanacsolnam, hogy szorgalmazza inkabb a Szechenyi vagy Svabhegyi elnevezest.

    Boldog Karacsonyt! 🙂