Jimmy Jump eddig maga sem tudta, hogy miért csak focimeccsekre rohant be. Most viszont rádöbbent az igazságra.

Félholtra vert Jimmy Jump, eltévedt Janics Natasa és egy saját botjával hátba szúrt hegymászó fémjelezték a K-1 döntőjét. A félreértésekért a sportág megtévesztő elnevezése lehet a felelős.

A kellemetlen események sorozata Jimmy Jump, a beszaladó művész akciójával kezdődött, aki elmaradhatatlan sapkájában egy I love Madonna feliratú zászlóval rohant be a szorítóba, ahol először vesén, majd egy pörgő rúgással szájba rúgták, amikor pedig megkísérelt felállni, úgy homlokon ütötték, hogy négy évnyi emlék törlődött agyából.

Ezután Janics Natasa érkezett egy ünnepségről, ahol árkot neveztek el róla, ám meglepetésére sem vízzel, sem kajakokkal nem találkozott. Ennek ellenére élvezte a döntőt a Janics-árok névadója.

A küzdelem utolsó perceiben következett be a legsúlyosabb félreértés, amikor egy hegymászó a K2 csúcs keresése közben tévedésből a K-1-re érkezett meg, ezt a felpaprikázott versenyzők is nehezen tolerálták, és botjával hátba szúrták.

A kitörő verekedést a speciálisan képzett kutyás osztag a K9 állította meg, akik szintét tévedésből érkeztek a helyszínre, a prostituáltakról dokumentumfilmet forgató stábbal együtt.

5 KOMMENT