Már elkezdték tervezni a díszletet is

Mind az Üvegtigris 3, mind a Tron: Örökség szépen nyitott a hazai mozikban, és úgy tudjuk: a Disney már tárgyal Rudolf Péterrel a közös folytatásról.

A Tron 3-ban a Csuja Imre által megformált Csoki egy kocsmai italakcióban annyit iszik kevertből, hogy a félkarú rablót rángatva hirtelen ő is a játék belsejében találja magát, pedálos babettája mattfeketére változik, rajta fluoreszkáló csíkokkal, és ezzel a kihúzóval írt szöveggel: „Ízirájder, öcsém!”

Feladata az lesz, hogy az akadálypályák túlélése árán az összes fellelhető fém fegyvert és járművet kihozza a gépből és elvigye egy tinnyei MÉH-kereskedésbe. A dolgát nehezíti az, hogy Lali megdug valakit a billentyűzeten, utána pedig Sanyi nyom egy Ctr+Alt+Del billentyűkombinációt merő véletlenségből, így Csoki már-már bent rekedni látszik, amikor Gaben letölti őt az új érintőképernyős mobiltelefonjára. Csoki így a Tron világából átköltözik a Facebookra, szétlájkolja a csajokat, és hálája jeléül visszatérve a Totalcar.hu-ról is sikerül elhoznia egy éppen tesztelt BMW-t Gabennek.

A filmet 2012-ben mutatják be a mozikban 3D-ben és a nőgyógyászatokon 4D-ben.

1 KOMMENT

  1. Kihagytad Jágerjóska, hogy az ismert szabadtéri szórakozóhely illemhelységének operációs rendszerét a keresőmotorjáról közismert szoftvercég szállítja, nem kis meglepetést okozva ezzel a fajansz iparnak. A Gúgölős vécék egyszererűsége, megbízhatósága, letisztult formavilága annyira megtetszett a nézőknek, hogy komoly kereslet jelent meg irántuk a Gatyitkapsz, Ovis és a Partykell barkácsáruházakban.

    A keresőóriásnak, úgy tűnik most először, gondja támadt a kereslet kielégítésével: sürgős segítséget kért a Tanyavilág nevű magyar fikciós játékszoftver gyártással foglalkozó kisvállalkozástól. Azt azonban sajnáljuk, hogy ezt a nagyszerű magyar találmányt nem az eredeti “gugolós budi” hanem “Gúgöl toalett” néven ismeri meg a világ. Megint egy sikergyanús magyar recept amit lehúzhatunk az angol vécénken. A burzyujtőke a szarból is pénzt csinál, bezzeg mi…