A prototípus

A nyugdíjreform és az elmúlt hetek egyéb kellemetlen bejelentéseinek hatására a kormány úgy döntött: elkészítik Orbán Viktor avatárját, hogy a sajtótájékoztatókon ő égjen a kormányfő helyett.

Én többé nem pironkodom, ha meg az avatárom elpirul, akkor maximum lila lesz” – nyilatkozta lapunknak Orbán Viktor. A miniszterelnök avatárja 312 cm magas és százhetvenöt kiló lesz, így várhatóan az újságírók sem mernek majd sokat kellemetlenkedni vele, avatárján keresztül pedig a miniszterelnöknek egy régi álma válik valóra: kipróbálhatja, milyen érzés a csillárban izzót cserélni szék nélkül.

Az új avatárnak köszönhetően a kormány a jövőben még több kellemetlen dolgot tud majd bejelenteni, mint például hogy jövőre a 13. havi nyugdíj után a 12. havi nyugdíjat is megszüntetik a december eltörlésével egyidejűleg, vagy hogy az UTE jobb az FTC-nél.

A hír hallatára az MSZP is érdeklődni kezdett a technológia iránt: a plasztika és a botox után Lendvai Ildikó is egy feszes, új avatárral képviselné magát, amely hasonlóan magas lenne, 65-ös tűsarkút viselne, és az MSZP-székház falára kifeszített „Tetszik” óriásmolinó előtt állványzat nélkül fényképezkedhetne – noha Mesterházy Attila múlt héten már bejelentette: amikor az MSZP a „Tetszik” szlogent választotta, nem egészen Lendvai Ildikóra gondoltak.

5 KOMMENT

  1. Csak angliaba ne engedjuk mar ezt se kekben se zakoban, mert nincs olyan egtaj, ahol bohocot ne csinalt volna magabol a derek torpulya, ami nekem ugy igazan nem okoz gondot, de mar nemigen mondhatom el sehol, hogy melyik orszag szulotte vagyok. Persze joreszuk amugy is kozolne erre, hogy most vacsorazott, de na… Egyebkent a jo hir a rosszban, hogy ugye amig avatarozik, legalabb semjen meg tudja csinalni analisan a kis kapszulaban, es nem lesz mar ilyen frusztralt kis faszkalap 🙂