Pogány játszana minden nőt, mindenhol

Az Indexen megjelent cikk okán megkerestük P. Koltai Gábort, aki megerősítette az Avatar 2 forgatásával kapcsolatos szenzációs hírt: ő és apja fogják a pénzt biztosítani a produkcióhoz.

James Cameron örömmel fogadta, hogy végre kelet–európai pénzek is érkeznek Hollywood-ba. „Nagyon büszke vagyok, hogy egy ilyen megbízható csapat fog finanszírozni, akik mögött olyan alkotások sorakoznak, mint a Megy a Gőzös, a Satu és a kerek perec ; Cikk-Cakk a slampos kandúr II., és a Sezlony 3D!”

Koltaiék már jelezték a Titanic második részének is a prodjuszálását, amit viszont külön feltételekhez kötnek. Csak Pogány Judit lehet Leonardo DiCaprio partnere; ha megtalálják a forgatás során az első részben a tenger mélyére dobott gyémántot, azt megtarthassák, illetve a Picasso-képeket is oda kell nekik adni.

A HírCsárda örömmel hallotta, hogy kimondottan magyar produkciók is szerepelnek a tervek között. A Sorstalanság és a Hídember második részeinek elkészítése mellett ún. fúziós alkotásként, az eddigi két legnagyobb költségvetésű film közös 3. részét is elkészítenék Hídtalanság, vagy Sorsember címmel. Bár ezeket csak komoly állami támogatással hajlandó leforgatni a család Polinéziában bejegyzett cége, az SSP (State Supported Productions) Ltd.

3 KOMMENT