Pálffy előzőleg egy borosüvegnek nyilatkozott

Egy nyitott, meghívásos pályázaton keresztül dőlt el, hogy melyik cég szállítja majd a misebort a Magyar Katolikus Egyház ingatlanjaiba 2011-től.

A KDNP-s parlamenti képviselő Pálffy István Holy Wein 2000 Kft. elnevezésű cége szállítja majd a cabernet sauvignon szőlőből készült félszáraz rosét. A pályázaton szempont volt a végső ár (maximum 10 milliárd forint), és hogy a cég kötődjön valamilyen formában egy parlamenti képviselőhöz.

Szerettük volna megkérdezni a Pálffy Istvánt is az ügyről, de mielőtt válaszolt volna, észrevett egy vasárnap is nyitva tartó trafikot és ijedtében beleöntötte a fröccsét a diktafonunkba. Schmitt Pál szerint azonban “az álmok valóra is válhatnak, különben a természet nem ösztönözne bennünket arra, hogy álmodjunk“.

3 KOMMENT

  1. Egyszer egyebkent smitpaca fogadta a palfit, de palfi beesett az ajton azt gajdolva, hogy egy az isten, erre smitpaca lekardozta gyorsan, majd visszavonult vaniliaskarikat a szemehez illesztgetni (hogy szebb legyen a vilag). Palfi reggelre osszehanyta magat, de okosan ugy aludt el, hogy testebol egy keresztet formalt, rajta az artistaval, hogy dragabb legyen. Reggel kitamolygott es elment egy templomba sirva fakadni, hogy palibacsi lekardozta. Azota csak nyilatkoznak egymasrol szepeket, de nem talalkoznak 🙁

    Orulok egyebkent, hogy palfi fogja szallitani a bort, igy egy csomo telben-hoban gyaloglo, am rendkivul fagyallo szerzeteshez jutunk, ami jot tesz, hisz messze esnek egymastol az ovodak, bolcsodek.