Matolcsy György talált egy izgalmas weboldalt

A magánnyugdíj pénztárak államosítása mellett újabb eszközt talált a kormány, hogy a költségvetési egyensúlyt fenntarthassa: Matolcsy György eladja a magyar IP címeket. Ezzel tulajdonképpen megszűnik Magyarországon az internet, ami úgyis magától megtörténik majd miután mindenkit – idézzük – „megbasz az NMHH”.

Mivel 2011 januárjára elfogynak az IPv4  internet protokollban használt IP címek, így ezekből hiány keletkezik, ami azt jelenti, hogy akinek vannak felesleges címei, azokat – idézzük –  „kibaszott drágán” tudja értékesíteni. A feketepiacon egy-egy IP címért, akár 1000-2000 dollárt is elkérhetnek majd, amiből annyi pénzt halmozhatna fel a magyar állam, hogy – idézzük – „mindenkire jutna négy thai kurva, és azokat félévente cserélhetnénk is”. Ha az IP címeket is eladta kormány, utána valószínűleg a postai címek következnek, ahonnan egyenes út vezet a folyóiratok, könyvek és grófi címek eladásáig.

Olvasóink megnyugtatására közöljük, hogy a Hírcsárdát az IP címek eladása semmilyen formában nem fogja érinteni, mert mi nem használunk IP címet. Ha – idézzük – „jól tudjuk”.

4 KOMMENT