Legutóbb szamurájkodáson is rajtakapták

A Sas-kabaré legjobb poénjait felelevenítő DVD-t találtak a Megasztár versenyzőjénél. A producerek a lemez elkobzásától azt remélik, Melinda kigyógyul depressziójából.

“Már többször feltűnt, hogy Melinda Geszti-szóvicceket sütögetett a hét folyamán, de arra gondoltunk, mivel Geszti hivatalosan másik csatornánál dolgozik, vagyis nem létezik, nem jelentjük” – nyilatkozott lapunknak egy, a műsorhoz közel álló, nevét nem tudó személy. A szerkesztő állítása szerint már hetek óta képtelenek megmosolyogtatni Melindát, pedig még kisbabákkal játszó macskákról és nyulakról készült képeket is mutattak neki. A stáb egyik tagja ekkor fedezte fel, hogy az énekes szabadidejében az 1997-es Sas-kabaré szilveszteri különkiadását nézi, sőt, további DVD-ken a humorista egész életműve megtalálható nála.

Illés Gabriella, a Megasztár producere szerint már látható a javulás. “Amint elvettük tőle a DVD-t, már csak leszarta a dolgokat, de nem vágott olyan fancsali arcot. Higgye el, én is csak belenéztem az egyik rendőrös jelenetbe, és elment az életkedvem, nem hibáztatom Melindát” – nyilatkozta Illés, majd hozzátette, ha semmi sem használ, muszáj lesz a furán eleső emberekről készült Youtube-összeállításokat is bevetniük.

A különös terápiáról szerettük volna megkérdezni Szíj Melindát is, de egyelőre leszarta.

UPDATE: Melinda péntek esti kiesése után már a TV2 is leszarja.

3 KOMMENT