Megmondta a tutit mindenkinek

Megdöbbentő felvétel került a HírCsárda birtokába: Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter egy MC-battle keretében védi meg a kormány gazdasági döntéseit.

„Eszméletlen skilljei vannak a mikrofonnal, és amint beült a stúdióba, érezni lehetett a flow-t. Amikor a technikus elindította a beatet, már tudtam, itt nem nyerhetek” – nyilatkozta a Hardtalk című műsor házigazdája, Sarah Montague. Elmondása szerint a miniszter akár saját lemezt is kiadhatna, az angol műsorvezető szerint kár, hogy Magyarországon túl kevesen beszélnek angolul ahhoz, hogy megértsék Matolcsy komplex üzeneteit.

Természetesen szerkesztőségünk megszerezte az eredeti, vágatlan felvételeket: mi Sarah Montague helyében egy olyan munkát keresnénk, amiben távolról sem szerepel mikrofon, mert a szerkesztőség közös véleménye szerint nagyon le lett mosva a színpadról. Először Magyarországon, alant meghallgatható MC Matolcsy és a Hardtalk.

[media id=7 height=20]

13 KOMMENT

  1. Van egy kis probléma, azon kívül, hogy a mix még nem torrentezhető: MC Matholchee helyett MC Marthonyeeeee az, aki pedert bajusszal betyárkodik a bébécén, és ownedolja a Montágút keményen.

  2. Na, idefigyu!

    Én NEM AZÉR SZAVAZTAM MOGÁCS helyett az Anti– Kleptománista Pártra (amibűl Dr. Martonyi MC kicsit kilóg…), hogy aztán öncélú lárpúrlársággal gunyuljátok, semmirevalódiak!

    Ez a REND kormánya! Itten a BBC Hardtók is helyre lészen téve Szalai Tagtársnő által: BETILCSUK!!!