Elbocsátó szép üzenet

Hozzá kell szoknunk, hogy mostantól kezdve minden cég leminősít minket. A Moody’s után tegnap leminősített a Wendy’s, a McDonald’s, a Walt Disney és a FémTronic 2004 Bt. is.

A McDonald’s tegnap bejelentette: „Ezeknek a gyökereknek többé nem adunk el hamburgert. Gyere bohóc, hazamegyünk!” A Walt Disney pedig Magyarországon ezután 3D helyett csak 2,5D-ben fog filmeket forgalmazni. A Wendy’s tulajdonosai azt mondták, nagyon remélik, hogy Wendy nem tudja meg, mi folyik ebben az országban. A C&A ruhabolt úgy döntött: C kivonul erről a bizonytalan piacról, így csupán a &A folytatja az üzletet a magyar plázákban, úgy, hogy ő is leminősítette Magyarországot M-esre és S-esre.

A hazánkat leminősítő cégek száma egyre szaporodik, például leminősített minket három frissen bejegyzett Bt., két fantomcég és három bolgár hegyi pásztor is. A kormány kommunikációért felelős szakembereit kerestük, hogy megtudjuk, mi a leminősítések indoka, de ők jelenleg továbbképzésen vannak, mert az elmúlt napok történéseinek hatására az ő diplomájukat is érettségivé minősítették vissza.

5 KOMMENT