Magától nem törlődik

Vasárnap estig az összes járatot törlik Ferihegyen – tájékoztatta az MTI-t Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője.

„A nagy latyak miatt rohadtul koszosak a gépek, munkatársaink folyamatosan törlik őket” – vázolta a helyzetet Hardy, majd hozzátette: a repülőtér munkatársait egyébként is meglepte a hirtelen jött tél, a frissen felvett ausztrál munkavállalók ugyanis június tájékára várták az első havat. „Egyelőre még dolgozunk azon, hogy megtanítsuk őket magyarul, mert én aztán ki nem megyek gépet pucolni ebben a szar időben” – nyilatkozott a szóvivő, majd emlékeztetett: a leminősítést is azért kapta a reptér a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezettől, mert az üzbég biztonságiak rávilágítottak az utasokra ahelyett, hogy átvilágították volna őket.

A ferihegyi repülőteret egyébként is sokan támadták a legújabb biztonsági szabályzat miatt: az újítások értelmében ugyanis a jó nőknek meztelenre kell vetkőzniük a biztonsági vizsgálat előtt, majd – szemtanúk szerint – a repülőtér munkatársai hangos “szúrnám” kiáltásokkal osztják be őket a motozási sorokba. Hardy szerint ez normális, az utasok ugyanis próbáltak már felvinni a gépre pesszáriumot, intim piercinget, de volt olyan is, aki egy embriót próbált testüregeiben elrejteni.

Az ügyben valamiért felszólalt Schmitt Pál is, akinek nyilatkozatát, miszerint „a nyelv gyönyörű árnyalatai a gyökereimben élnek”, még nem sikerült értelmeznünk.

7 KOMMENT

  1. Snitt Pal belyegzo (smitpaca, ahogy mar baratilag ismerjuk) csak tarogatozni ment ki a repterre, mert hallotta, hogy a nagy hideg miatt a krisnasok nem mennek (ok nemreg elvertek a szerencsetlen mamlaszt, amikor a teruletukre tevedt). Osszekalapozott 5 dkg vaniliaskarikara valot, es boldog, udvozult mosollyal odanyilatkozott az elso mikrofonba. Ezt hallhattatok 🙂