A nézők dönthetnek ki maradjon életben

Az alacsony nézettség miatt áramot vezetnek a jacuzziba, és kötelezővé teszik az Egyesült Államok hadseregében népszerű fogolykínzásokat is a villában. A kiesőket a Vacsoracsatában eszik majd meg sztárok, sőt az X-Faktor győztese is.

A TV2 már felkészült a visszavágásra és Orosz rulett című műsorában nemzetközileg is ismert sztárokat küld a biztos halálba a nézők szavazatai alapján. „Természetesen azt már nem mutatjuk a TV2-n, amikor a hullákkal létesítenek szexuális kapcsolatot az életben maradt versenyzők, csak a FEM3-on.” – emelte ki a csatorna programigazgatója.

Stohl András szerint, mivel ő csak pénzért csinálja, nem vethetik a szemére, hogy mások emberi méltóságát a sárba tiporja. Szalai Annamária nem vette fel a telefonját, amikor az ügy iránt érdeklődtünk, mivel felfüggesztette annak a mobilcégnek a működését, amely magas mobilinternet számlát küldött neki november végén.

5 KOMMENT

  1. Szalacsi nenit nemreg lattam kispesten az egyik sotet kocsmaban. Eppen 4 cigany fiatalembert probalt meg szexualis aktusra birni, de azok korberohogtek. Akkor megfenyegette oket, hogy 18-as karikat fog rajuk tetetni, erre elvettek a rumjat. Amikor arra jatam, epp hazi fulkeforradalmi palinkat ivott egy (illegalis, nemzetellenes) hajlektalan zsebebol. Szoval ezert sem vehette volna fel, pl.

  2. “mivel felfüggesztette annak a mobilcégnek a működését, amely magas mobilinternet számlát küldött neki november végén.”

    Ezekért a zsniális poénokért olvasom a Hírcsárdát. Csak szólok, nehogy ezek miatt ne tudjam olvasni jövőre… 🙂