Nem kap majd állami csokit az a kisgyerek, aki úgy dönt, hogy magánmikulással hozatja az ajándékot december 6-án – jelentette be Matolcsy György gazdasági miniszter keddi kabinetülése után.

11 KOMMENT

  1. Értjük:
    Ez hallatlan egy új Magyarország történetében, a többség az igazgatók azzal fenyeget, hogy három millió gyermek! Te vagy minden meleg (Google fordító)

    de esetleg a magyar eredetit is megadhatnátok.

  2. A Mikulás egyébként komcsi. Már eddig is gyanús volt a piros ruhája. De majd a Semmilyen Zsolt narancsba öltözve osztja a mandarint, meg a csokit, meg a keresztény erkölcsöt, és akkor megvalósul a Nemzeti Ajándékozás Rendszere.

  3. Mi már tavaly sejtettük, hogy itt változás lesz:

    “Mindig is gyanús volt, hogy a “minden gyerek egyenlő” ideológia húzodik meg a vén vörös tevékenysége mögött – jelentette ki belső tájékoztatóján Cser-Palkovics András a Fidesz helyettes szóvivője. Polgár körös felmérésekre hivatkozva elmondta: több iskolában a Mikulás minden gyereknek ugyanannyi ajándékot adott. Emiatt 2010-től a Fidesz komoly szabályozás vezet, minden gyereknek a következő igénylőlapot kell őszintén kitöltenie. A Mikulás-igénylőlapok hitelességét Kövér László ellenőrizné le. Cáfolta ugyanakkor, hogy Kövér bajusznövesztése a teljeskörű Mikulás-szerepet készítené elé és hogy a nagyon rossz gyerekeknek Mikolás-Mikulás azaz virgács-körmös kombó járna.”

    Az új Mikulás igénylőlap:
    http://www.sportlo.hu/hungarian/mikulasdosszie/Santas_Visit_Application.pdf

  4. …akkor felrémlett egy kis video, ahol F Pákó kiborította H Henriket, de nekem most összeállt a kép. Nemhogy állami csoki nem lesz, hanem Pákó, mint állami (nemzeti) Főkrampusz csokif..t fog osztogatni azoknak, akik mégis magánmikulást (mikolást?) szeretnének.