Nánási Pál kedvenc csengője társaságában mesélt valami másról

A híres magyar sztárfotóst kasztrálni kell, különben a folyamatos agyi vérhiány maradandó károsodást okozhat a szervezetében.

A fotós baráti köréből a szerkesztőségünkbe érkezett szomorú hír szerint a magyar aktfotózás területén olyan monopolhelyzetbe került Nánási, hogy gyakorlatilag mást már nem is keresnek a férfi magazinok.

A Pali nem tud nemet mondani, egész nap meztelen nőket fotóz, és hát ő is csak egy férfi. Már 3 éve minden nap hátra kell gumiznia a cuccost, mint egy kőhajítót, hogy rendesen tudjon dolgozni. De szerencsétlennek az utóbbi időben már úgy feszült az ívcsapó, hogy folyamatosan szédült, és tompa volt, így a Nóri elküldte orvoshoz….

Mint kiderült, az orvosi konzílium javaslata szerint, vagy kasztráltatja magát a sztárfotós, és akkor folytathatja eddigi karrierjét, vagy profilt kell váltania. Nánási állítólag nagyon szomorúan fogadta a hírt: „Én ehhez a topikhoz értek gyerekek. Mit fotózzak, bagzó baglyokat, meg debil kisiskolásokat?!

Az orvosok azonban megnyugtatták, hogy a profilváltás olyan új témakörök azonos szemléletű fotózását jelenti, amelyek a fotós megviselt szervezetét viszont minimális impulzusok nélkül hagyják! Például:

Az MSZP női tagozatának meglepetés karácsonyi aktsorozata – „A Fenyőünnep és a csajok” címmel

Heti Hetes Pikáns Kalendárium 2011.

A NEFMI oktatási államtitkárság női dolgozóiról készült anatómiai fotósorozat a hetedikes Biológia atlaszba.

„Kézfogás természetesen a természetben” címmel egy Lendvai Ildikó – Dávid Ibolya naturista sorozat a magyar FKK rajongóknak.

„Így ahogy vagyunk” – Lemezborító, a Zeneexpressz csapatának pajzán nótacsokra

8 KOMMENT

  1. A végtelenül vonzó és szexi Kósáné Kovács Magdikáról készítendő akt – naptár fotózásánál
    majd nem kell a cuccost fegyelmeznie, kilógja magát……

  2. Ez a kedves fiatalember tudtommal soha nem erdeklodott szexualisan a noi nem irant (nem, a noi IGEN sem foglalkoztatta sohasem). Igy nincs szuksege a beavatkozasra, felteve, ha a (ferfi) segedjei reflektor kihelyezes kozben nem hagyjak a polojukat kihuzodni a nadragjukbol.

  3. Nevem kötelező!!!!!!!!!!SZIA!
    Majdnem telibe trafáltad az igazságot, az országba ugyan a szabadságom leteltével visszaszivárogtam, de őszintén, az élettől is elment már a kedvem, látva hova küzdöttük le magunkat! Most lelkesen csépelem a fonákságokat (már csak azok vannak) a Fecebookon, ott most többet használok(csak remélem) …..sittpacát elemezgetem vígan, ad témát rendesen! Veled szívesen felvenném a kapcsolatot, de hát látod, a nagy konspiráció miatt nem bírunk összefutni az éterben ! ott is “menedzselem” a betyárokat, párszor visszanéztem ide , pont Téged se láttalak , na sanyát meg aztán egyáltalán nem… lehet hogy az igazi pintérsanyával volt dolgunk????,,,na vazzze akkor oszt mindent tud rólunk!!! na de mi is!!! nem kéne megzsarolni??? na majd vissza-visszanézek!!!
    Na örülök, hogy láttalak! Béla nénéd

  4. béla néni: na neked csak ne menjen el a kedved! Te legalabb nagyvizen tuli kotelmekkel is birsz, ergo jol jossz nekem (nekunk) a jovoben, hehe 🙂 Az en kapcsolatrendszerem csak immel-ammal epulget tavoli iranyokba, ugyhogy szemfulesen figyelem ki hol tud jo helyeket 😉

    Egyebkent kepzeld, __most__ ertettem meg, hogy miert hulyeztek le kozeli ismerosok/baratok, amikor 1993-95 kozott nagy buszken alltam ki elejuk es ujsagoltam, hogy 4 nagyvizen tuli, zoldkartyas, szerzodeses, utazasfizetos, lakasmegszerzos melot is visszautasitottam, mert akkora majer magyar vagyok :/

    Jajj, na most mar belegondolni is kellemetlen. Az egyik pl. redmond lett volna business class repulouttal, zoldkartyaval, 10 eves szerzodessel ceg fizette lakassal, mindezt elore lepapirozva, repteren vartak volna… Oke, __mar__ nem kell lehulyezni, minden rokon/ismeros boviben megtette eveken at :>

  5. @Nevem kötelező, nem hülyézlek le, nem lehetett tudni mi a fene lesz itt, én pl,. voltam olyan hülye, hogy azt hittem a rendszerváltás másnapján a hihetetlen bunkó párttitkárt – és nem mellesleg főnökünket azonnal leváltják, aztán azt várom 20 éve… hát a naivitás sokba került, de most sem tudok szabadulni a szülőföldhöz kötő érzelmektől, pedig lehetne árnyalattal jobb is az Óperenciás tengeren túl…
    na de ott meg a kurta farkú malac túr, és a” kaparj kurta neked is jut” már nem megy nekem, nem tudok agyilag átállni arra a mentalitásra, Na egye fene kicsit visszanézek ide is, hogy Veled összefussak, sanyát meg azonnal előállítjuk, bár lehet, hogy itt van a kis szentem, de hát amekkora fel sem tűnik hogy a bokámnál köröz….
    a betyárokat meg megkérjük, hogy kevesebb technikai kütyüt hozzanak hírbe, mer oszt én még az okostelefonok lebutitásáig versenyben voltam, de a többi technikai bravúrt már nem bírom szusszal!
    Na akkor pintérsanya jelentkezz szolgálattételre!!!!!