Akcióban

Magyar víz-gáz-fűtésszerelőket és rendszergazdákat kért fel az amerikai kormány, hogy megszüntessék a Wikileaks információ-szivárogtatását.

A Wikileaks üzemeltetői komoly büntetésre számíthatnak az amerikai kormánytól, amely addig is megpróbálja minden lehetséges eszközzel megszüntetni az amerikai diplomáciai iratok kiszivárogtatását.

A magyar szakemberekre azért esett a választás, mert ezek között a dokumentumok között találtak néhány sértő megjegyzést a korábbi kormányra, így például Gyurcsány Ferencről ezt: „Ha az öszödi pinokkiónak a pénisze is akkora mint az orra, akkor nem csoda, hogy tele van!” Sólyom Lászlóról ezt: „Sólyom? Hozzá ne szinkrontolmácsot hívjatok, hanem ornitológust!Orbán Viktorról pedig ezt találták: „Bemutatkoztam volna, de nem állt senki előttem. Ekkor mondták, hogy nézzek kicsit lejjebb, és tényleg ott ágaskodott egy hobbit.

Ezek a megjegyzések kínosak az Egyesült Államok számára, és alapvetően rendíthetik meg nemcsak a két ország barátságát, hanem a mi vezetőinkbe vetett hitünket is. Obamának pedig semmi sem hiányzik most jobban, minthogy Magyarország bevesse az Államok ellen mind a hat Grippenét, ezért az Egyesült Államok titokban keresett meg magyar szakembereket az információ-szivárgás megszüntetésére.

Ha holnaptól ez a cikk nem lesz elérhető, akkor a mi magyarjaink odakint jól végzik a dolgukat.

4 KOMMENT

  1. Na igen, bar az a mi hat fidesz (altal tisztan, es tisztessegesen beszerzett – a szerk.) grippenunk kb. a (magyar – a szerk.) hatarig tud elrepulni, mert a kerozin nincs ingyen, ugyebar. Megaztan amilyen szimpatikus a kormany manapsag (nagyaon – a szerk.), fegyvert sem kaphatna, mert veletlen meg belelo a parlamentbe valamelyik… Ugyhogy tenyleg csak a viz-, gaz- es futesszereloink tehetnek rendet, de ha analisan pendrive-ot visznek magukkal, akkor meg kinosabb lesz a szitu.

  2. “Obamának pedig semmi sem hiányzik most jobban, minthogy Magyarország bevesse az Államok ellen mind a hat Grippenét” Ááááááá XDXDXD A könnyem folyik a röhögéstől…:))))))))))))) JágerJóska nálad a pont mára…;-)