Cameron Diaz szerepében pedig Jessica Alba

Angelina Jolie még be sem fejezte első filmjét hazánkban, de már tárgyal a következő, életrajzi ihletésű filmjéről, melyben Eva Mendes helyett Lindsay Lohan alakítja az Angelina szerepét vállaló Madonnát.

“Ez Angelina élete, az ő döntése” – mondja az Achillest alakító Brad Pittet alakító Charlie Sheen a film nyitójelenetében az ifjú Michael Douglasnek, akit Shia LaBeouf alakít, a Transformers 3 forgatásán, ahol Harrison Ford alakítja Shia LaBeuf-ot, Danny De Vito pedig az Optimus fővezért játszó kamiont.

Ezek a film nyitóképei abban a filmben, amelyet Angelina Jolie írt és rendezett a saját életéről parádés szereposztással és őszinte önfeltárással. A film bemutatja például azt a jelenetet is, amikor Angelina (Eva Mendes helyett a Lindsay Lohan által alakított Madonna szerepében) örökbe fogadja Maddoxot (az Ang Lee által megformált fiatal Bruce Lee).

A film zenéjét annak a Ray Charles-nak a dalai adják, akit Jamie Foxx alakított nem olyan régen, bár a dalokat nem ő, hanem a Władysław Szpilman életét feldolgozó Polanski-féle Zongoristában játszó Adrien Brody filmbeli kézdublőre játszotta fel.

A készülő gigaprodukcióról Angelina így nyilatkozott a MovieWeb internetes szaklapnak: „Ez így kurva drága lesz, inkább játszottunk volna el mindent mi, beleértve a filmzenét is, ahogy Woody Allen szokta.

3 KOMMENT

  1. Ööö… akkor ki van a predator jelmezben?
    Woody Allen az arcmászó?
    Meg egyébként is bunkóság a Rákóczi Fecót meg a Stólt kihagyni… A stólt játszhatná a hajdupeti, aki ha nem talál parkolót akkor a havassal vagy a tótgabival helyettesíthető lenne…