Itt még boldogan

A sorozatszínész állítólag lakására vitte, megverte, majd megerőszakolta a Telenor központi szerverét és átjátszóállomásait.

Damu Roland a múlt hét botrányai után ismét reflektorfénybe került: az MTI értesülése szerint ugyanis ő tehető felelőssé a Telenor keddi hálózatleállásáért. Mint ismeretes, a nap folyamán komoly problémák akadtak a mobilcégnél, honlapjuk nem működött, az előfizetők nagy része pedig nem tudott telefonálni.

Bár a rendőrségtől kevés információt kaptunk, annyit elmondtak: kedd délután ismét őrizetbe vettek egy 36 éves sorozatszínészt, D. Rolandot, akinek lakásán megtalálták az összevert, elkenődött sminkű Telenor-szervert, valamint több megerőszakolt antennát és átjátszóállomást.  A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi november 23-án délelőtt felment az angyalföldi lakására a szerverparkkal, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértetteteket, akik erre lefagytak.

Damu Roland nem nyilatkozott lapunknak, csak annyit mondott: kapcsolata a Telenor-szerverrel pusztán baráti volt, és igaz, hogy kialakult köztük némi félreértés egy-két SMS-tarifát illetően, de az említett szerver sohasem járt a lakásán. Az ügyet Stohl András és Alföldi Róbert közös sajtótájékoztatón bírálta, ám utána magukba szálltak és elgondolkoztak a dolgokon.

5 KOMMENT

  1. Elképesztően nem vagytok viccesek. Annyira szarok a cikkeitek, hogy az már fáj. Humor 0, szórakoztatás 0, maximum fárasztásnak jó. Az undorítóan színvonaltalan Sas kabaré “poénjaival” vagytok egy szinten. Ha már munkát öltök ebbe, akkor csináljátok jól!