Daka fényképes bizonyítékkal is szolgált

„Még most sem hiszem el, hogy nyertem” – nyilatkozta Vettel, a világbajnokot azóta profi szakemberek és Palik László győzködi arról, hogy de igen.

„Sokszor visszanéztük az összes futamot, matematikusaink pedig újból összeadták a pontokat. Bár kétszer Button, egyszer pedig Baumgartner Zsolt jött ki világbajnoknak, kiderült, hogy csak egy technikusunk szórakozott” – nyilatkozta Christian Horner, a Red Bull vezetője. A csapat ezért pszichológusokat vetett be, akik a német pilóta álmában nyugtató hangon mondogatják: te vagy a világbajnok, király vagy, jól kanyarodsz jobbra és balra is.

Vettel lakására utazott Palik László is, aki heves kiabálással próbálja meggyőzni a pilótát, hogy ő nyert. Palik azt is kifejtette: Magyarországon még mindig ő ért legjobban a technikai sportokhoz, ezért az ő szavára igazán hallgathatna a világbajnok.

Az átmeneti konfúziót kihasználva Daka József is bejelentkezett a világbajnoki címért, mondván: édesapját annak idején örökbe fogadta Ayrton Senna és Emerson Fittipaldi, így egyértelműen jogot formál a győzelemre.

13 KOMMENT

  1. Guten tag kinders!

    Igen, László Pali come to my háúz és elkezd ordibalni, hogy “én lenni világbajnok forma 1 csempioncsip 2010” kicsit megilletődtem aztán végig hallgattam neki szövege majd amikor ahhoz a részhez ért, hogy ő lenni Ungarn forma 1 best techniker akkor kidobattam a sájszéba a testőrökkel mert én nem szeretni egós duma. Hamilton und Alonsot is megverettem már 1-szer egyszer ez miatta.

  2. Ez az egesz semmit nem er, de ezt ok is tudjak. Orszagunk oszthatatlan es legyozhetetlen, kvazi (na-na, tan viccelek?!) egyetlen verprofi sportoloja maga smitpaca, tehat amig elnoki leiratban ezt a gyozelmet nem tudatositja, addig sajnos ez a vettel gyerek nem fog tisztan latni 🙁