Már árulják

Főként csonka családok nő tagjait célozza meg az újonnan indult fatera.hu, használt apa és nagyapa aukciós oldal.

A szolgáltatás célja, hogy azokban a családokban se kelljen apa nélkül felnőnie a gyerekeknek, ahol az eredeti apa elhagyta a családot.

A leglehasználtabb apákért 1 ft-os kikáltási már hozzá lehet jutni, sőt a fatera.hu-n létezik negatív licit is. Ekkor azt kell megmondani, hogy mennyi pénzt akar kapni valaki, hogy elvigyen egy adott lehasznált apát.

A legolcsóbb használt nagyfater egy kétdekás áráért már elvihető, egy prémium kategóriás használt apu 1.5 milliónál keződik. Ehhez már családi autó, nyaraló és adott esetben használt gyerekek is tartozhatnak.

Nagy érdeklődésre tarthat számon az a megoldás is, amikor többen vesznek meg egy apát, és forgó rendszerben használják a szolgáltatásait.  Az ún. „rotációs apa” hetente mindig más családnál tölti a napjait, és végzi az apai teendőket.

Bár még alig indult el a fatera.hu már arról is hallani, hogy hamarosan összeolvad a szösz-mösz.hu nevű, apró szemeteket áruló oldallal, így a magyar internet egyik legértelmetlenebb szolgáltatás-portfóliójával rendelkező oldal jöhet létre.

5 KOMMENT