A zsűri tagjaként is volt szava

Hiába szorítunk kedvenceinknek, hétről hétre el fognak vérezni, a zsűri és a közönség pedig Orbán Viktort fogja megválasztani győztesnek, méghozzá több mint kétharmados többséggel.

Már akkor gyanakodhattunk volna, amikor a negyedik kerületben az Önkormányzati választásokon Keresztes Ildikó nyert. Nem gondoltuk volna, de be kell látnunk: ez az ország így működik. Valamit valamiért.

Tegnap Fekete László kormányszóvivő-jelölt bejelentette: Orbán Viktor fogja nyerni az X-Faktort, és hogy a nemzeti egységet megteremtse, a Megasztárt is. A kormányfő, aki az énekleckékkel párhuzamosan a Való Villába is készül, igaz magyar dalokat fog énekelni szeretetről, összetartásról és haladásról, mint például a Száguldás, Porsche szerelem. A produkciót állva fogja a közönség végighallgatni, utána pedig vastapssal és SMS-dömpinggel jutalmazzák az előadást, mondja ki a héten elfogadott 465/2010. (XI. 11.) sz. Kormányrendelet a miniszterelnök művészi sikereiről és a Márton-napi menüről.

Ugyanennek a Kormányrendeletnek a melléklete így rendelkezik: “Márton napon legyen libaleves maceszgombóccal, az összetartás jegyében.” Ha a miniszterelnök sikere tartósnak bizonyul, akkor tavaszra várható egy nagylemez, melynek kötelező beszerzéséről újabb rendelet születik majd.

8 KOMMENT

  1. 20 év múlva pedig felvarratja az arcát és vesz egy klubcsapatot, mint Berlusconi, esetleg beújít egy modell asszonykát is, mint Sarkozy. Még a végén first lady lenne Bódi Szilviből vagy Zimány Britniszpírsz Lindából…de legalább tudnánk, hogy miről híresek. Azt a fiatal demokrata celeb mindenségit neki.

  2. A zorbanurtol kernem akkor – amig nem kotelezo kovetelnem – a “vedd el a penzem, de a csaladomet is, csuhajja!” cimu mudalt, amit a tomjenzsolt ur jegyez, illetve smitpaca zenesitett meg ket vaniliaskarika osszeveregetesevel! Koszonom szepen, az SMS-t termeszetesen kuldom “2/3 A KURVAANYAD” szoveggel, hogy tuti befuto legyen!

  3. Tárogatón kíséri: Schmitt Pál, köcsögdudán: Szíjjártó Péter. Oboán: Lázár János. Vokál: Kósa Lajos, kotta helyett a debreceni stadion makettjével, Semjén Zsolt – kotta helyett Bibliával a , Matolcsy György – kotta helyett a 2011 évi költségvetés-tervezettel a kezében.
    Zenei aláfestés: a fidesz frakció.
    A produkció címe: 2/3-dal, sej a 2/3-dal a jövőnk elkezdődött – az A párttal a néppel egy az utunk (http://partizani.mindenkilapja.hu/) dallamára
    Szöveg: dr. Orbán Viktor A szöveg egyelőre nem publikus.

  4. Kedves hozzászólók.

    Nem értem, miért kell fikázni a Fidesz frakciót, az egyetlen politikai párt, aki a szánalmas, kiüresedett életeteket helyre tudja hozni, mert jelenleg egy tömény mocsok és szánalom.

    Úgyhogy pofa súlyba.