Nem mindennapi indulatok

A két zenész közös koncertje után történt az incidens, melynek során vízágyúkat is be kellett vetnie a készenléti rendőrségnek. Huszonhárom embert őrizetbe vettek, egy tucat embert, köztük négy rendőrt pedig kórházban ápolnak.

Budapesten XVI. kerületi kultúrházban tartott Márton-napi fellépés után a két tábor vezérrajongó összeszólalkozott. A 63 éves Strobenheim Ábrahámné hangosan kritizálta a Szerelemnek múlnia kell című dalt, erre válaszként a 68 éves Kárász Ágoston egy négykilós körtebefőttet dobott a Koncz Zsuzsa rajongók közé, amin többen is elcsúsztak. A kialakult dulakodásban pedig véletlenül egymást ütötték a rendőrök, ezért is kellett huszonhárom embert őrizetbe venni.

A kerületi rendőrkapitányságon elmondták, hogy nem ez volt az első eset. Két éve a 100 Folk Celsius és az Alma zenekar fellépésére érkezők gyújtották fel a büfét és a kürtőskalácsos standot. “Úgy néz ki, hogy fékezhetetlen az agresszió, akármit csinálunk. Sürgős kormányszintű beavatkozásra van szükség” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

8 KOMMENT

  1. Koós Lyános legyen a Kösssz!-társasági elnök. Lehet, hogy ő is fél-analfabéta, de felnéznek rá a zenerajongók, minden szava aranyeret ér. Majd ő megmonnya, ő utánnna ki a legjobb.
    Szerintem: ” Reptér, lobog a szélben a szélzsák….”

    na ugye!