A biztonsági kamera felvételén jól látszik az eset

Az X-Faktor adása után újabb helyen tűntek fel az Anti Fitness Club balhés keményfiúi. A srácok most a Parlamentben verték szét hangszereiket, a Fidesz legnagyobb ijedtségére.

Zűrzavar keletkezett szerda délelőtt a Parlamentben, mert Lázár János képviselő alkotmánymódosítási javaslatának hétfőn elfogadott változatát csak a képviselők 66,5 százaléka támogatta. Négy kormánypárti képviselő azt állította, az Anti Fitness Club tagjai miatt nem tudott szavazni.

„Az ülés előtt jelezték, hogy végignéznék a szavazást, aminek ugye már meg volt beszélve a végeredménye. De aztán egyszercsak elkezdtek gerjedéshangot bejátszani a hangszóróba, és műanyag hangszereket vertek szét a padsorok között” – mesélte az éppen arra járó Nagy Feró.  Az X-Faktor mentora szerint hihetetlen, milyen kemények lettek a mai fiatalok, azt viszont nem tudja, honnan szerezhettek ilyen könnyen széttörő gitárokat az AFC tagjai.

A Fidesz soraiban enyhe pánikot okozott az AFC keménysége, de szerencsére az ijedtséget gyorsan orvosolni tudták, amikor az LMP sorai közül vicces cigaretták kezdtek terjedni a parlamenti padsorokban. Információink szerint az AFC tagjaival az esetről Zagyva György Gyula jobbikos képviselő beszélgetett el a folyosón, majd megerőszakolta őket egy ostorral.

2 KOMMENT

  1. Szemen szedett hazugság, hogy beszélgettünk a folyosón, én rögtön a lényegre tértem. Egyébként egy karikás ostorral történt az eset.(Ezt egy betyárnak illene tudni.) Legalább a következő koncertjükön lesz bennük valami magyar.