Az árpádsávos ruha sem véletlen, magyar piacra készült.

A Hello Kitty márkát birtokló, komoly pénzügyi problémákkal küszködő japán anyavállalatot egy magyar befektetői csoport vásárolja fel! – adta hírül az Nippon Press ügynökség.

A több évtizedes sikert maga mögött tudó brand nem tudott lépést tartani a kor elvárásaival, ráadásul a második sikertelen pénzügyi évet követően a teljes felügyelő bizottság csoportosan a kardjába dőlt egy szapporói pagodában.

Az egész úgy kezdődött, hogy én szitáztam a Green Peace feliratot azokra a zászlókra, amikkel feldíszítették azt a hajót a Fecóék, amivel Japánba vitték az izlandi kölyökbálna húst. A kirakodásnál hívott, hogy meg lehetne csípni ezt a Hello Kitty történetet, én meg gondoltam, végre bővíthetnénk a szortimentet valami külföldivel„ – meséli Tizedesné Kókány Elvira, az Óperencia Játék-, Nyomda-, Butik- és Cicanadrág Nagyker Bt. ügyvezetőasszonya.

Az üzletasszony vázolta rövid távú, de markáns márkaépítési elképzeléseit. Tervei szerint a nevet azonnal megváltoztatják, mert elavult a mai viszonyok között. A lehetséges, új nevek listáját bemutató üzleti tervet át is küldte szerkesztőségünk email címére:

A lehetséges új nevek listája:

A terv: 0-9 éves célcsoport: Csuma Csilla; Csá Böbe; Csákány Irma.

B terv: 10 évnél idősebb ügyfélkör: Szopjál Móni; Nyaljál Margit; Szúrlak Dzsesszi; Fogazz Fanni.

Én biztos vagyok benne, hogy a B terv valamelyik változata óriási sikert arat majd világszerte” – mondta Tizedesné, majd elrohant a kerepestarcsai Fucktory Outlet swinger klub új Glory Hall részlegének ünnepélyes megnyitójára.

5 KOMMENT

  1. Esetleg lehetne variálni, mint Barbit. Alternatívák: Nemibeteg Kitty (nevek: Herpesz Heni, Tripper Tami, Kankó Kata); Drogos Kitty (nevek: Maris Marcsi, Kokó Kitty, Spinyó Sári); politikus Kitty (Szoci Szilvi, Liberális Lajos (a rózsaszín háttér és a kislányruha marad) Nemzeti Nelli.)

  2. Szeretnénk kategorikusan cáfolni, hogy a Kerepestarcsai Revizionista Pártnak bármilyen köze lenne a HírCsárda működéséhez, finanszírozásához, vagy cikkírói összetételéhez.