Ez volt az első plakáttervezet, de aztán kicsit világosítottak rajta

A RTL Klub producerei kicsit módosítottak a jól bevált recepten: a műsor főhőse Stohl András lesz a balassagyarmati fegyházból, ám kiszavazni nem lehet majd.

A műsor lényege, hogy november végétől a súlyos testi sértést okozó ittas vezetés miatti börtönbüntetését töltő tévés személyiség mellé minden héten beszavazhatnak a nézők egy celebet, aki élő adásban fog könyörögni, hogy ne kerüljön rács mögé. Az első alkalommal Hajdú Péter, Terry Black és Győzike közül kell választani a nézőknek, és aki a legkevésbé meggyőzően könyörög a nézőknek, az kapja majd a legtöbb “beszavazó” SMS-t.

Herman Péter kreatív producer lapunknak elmondta, hogy a cellatársakról is nézők dönthetnek, és ha sikeres lesz a műsor, akkor valószínűleg indul egy női verzió is, női börtönben.

2010. november 8., Budapest – AZONNAL KÖZÖLHETŐ. Szerkesztőségünk megdöbbenve  vette tudomásul a sajtóértesülést, miszerint a Való Világ újabb részei előtti, celebadások során a villa lakója lesz Szíjártó László, közismertebb nevén a jó Laci Betyár. „Az ország legnépszerűbb vőfélye” állítása szerint szalonnát, pálinkát és szivart csempészne be a forgatásra, valamint jókedvre derítené a bentlakókat.

Szerkesztőségünk jelen sajtóközleményben hivatalosan elhatárolódik Laci Betyár múltbéli és jövőbéli cselekedeteitől, egyúttal nyilvánosan felszólítja Szíjártó Lászlót, hogy fejezze be a betyár megnevezés mulatós zeneszolgáltató-léttel és szalonnával való egybemosását, és használja ezentúl a jó Laci Szintetizátoros Alkoholista megnevezést.

HCs Betyárz

4 KOMMENT

  1. Nem kell szavazni! hajdúpeti már kiérdemelte a bejutást a szabadonengedéséhez 7 millió parkolójeggyel jelentkező rokkantnéző szavazata szükséges! Vihetik!!!!