Új pilóták is érkeztek már

Orbán Viktor Kínában folytatott sikeres tárgyalásait követően biztossá vált a magyar légitársaság kínai befektetőknek történő értékesítése.

A HírCsárda exkluzív tudósítója, Lee Kwan Fej tájékoztatta portálunkat a megállapodás és a társaság jövőbeni működésének részleteiről. „Olcón káptuk, de mingye náón jo lec! Fogod szeret minne mágyá embe! Hidd e!”

Kwan szerint először az infrastrukturális fejlesztésekre helyezi a szecsuáni befektetői csoport a hangsúlyt. Megépül a Józsefvárost a pekingi reptérrel összekötő mágneses vasútpálya, valamint a Szecsuánt Feriheggyel összekötő mozgólépcső.

A MALÉV sokak által kritizált gasztronómiai kínálatát is frissítik. A szortimentet egy – 8 Mii-Chen csillagos szakács, Jang Dzs. felügyeli, aki a Budapesten tragikusan elhunyt testvére révén alaposan ismeri a magyar szakácstudomány sajátosságait.

Kínai finomságok teszik vonzóbbá a szolgáltatást, így a párolt medvevese, a 100 napos kaszinótojás és a füstölt krokodilszem mellett univerzális, négylábúakból készült húspástétomokat is kapnak az utasok. Sőt a Business osztályon a pesterzsébeti Nefrit Dűlő Pincészet 2018-as grand reserve édes-savanyú rizlingjét is választhatják az üzletemberek.

A felszállást követően a pilótafülkében nem, de az utastérben lehet kakasviadalt rendezni. A fogadásokat viszont csak négy közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet revizorai jelenlétében lehet kötni.

Minden MALÉV gép belsejében ki kell alakítani egy szülőszobát, valamint egy folyamatosan működő újszülött osztályt is. Szükség esetén az osztály használata kötelező, viszont az „ülésenszülést”, az otthonszülés mintájára rossz szemmel nézik a hatóságok.

A MALÉV új szlogenje 2011-től a „Repülni Codálatosz!” lesz.

3 KOMMENT

  1. Már mióta várom, hogy a szecsuáni csirkét Szecsuánból hozzák röpcsin! jaj, mit kívánjak még, mert úgy látom, most jó passzban vagyok, minden kívánságom teljesül!!