Csányi a képgalériát kitaláló diákot játszaná

A Diplomatavadász című sikersorozat stábja készíthet filmet az iwiwről. A film főhőse egy Várady Zsolthoz, az iwiw atyjához hasonló karakter lesz, ám a film eleve tévedéseket, hamis állításokat és néhány tényt hamis színben feltüntető jelenetet fog tartalmazni. A film producere a Facebook atyja, Mark Zuckerberg.

Az alkotók elmondták, hogy a filmben több megtörtént eseményt is feldolgoznak, például, hogy az iwiw indulásakor annyira környezetszennyező volt, hogy az első ötven bejelölt már a bejelöléstől rákot kapott. Kiderül az is, hogy az ötlet egy olyan műszaki egyetemi orgián fogant a Schönherz-kollégiumban, ahol tizenöten létesítettek szexuális kapcsolatot az építészmérnöki karról egy komplett villamosmérnök évfolyammal, ám később sokan nem emlékeztek a másikra. A film csúcspontja az jelenet lesz, amikor a site-ot megvásárló Magyar Telekom szert tesz több tucat győri nyugdíjas piskótareceptjére úgy, hogy a napi vicc alkalmazáson keresztül nanorobotot ültet az agyukba, amellyel később arra kényszeríti őket például, hogy jelöljék ismerősnek Janicsák Istvánt, a ZiziLabor egykori frontemberét.

A filmben feltűnik egyébként Csányi Sándor is, mivel fent van az iwiwen.

5 KOMMENT

  1. hááááá bááááááááááááááázzzzzzzzeeeeeeeggggg rólam mikor csináltok filmet, most jöttem vissza ‘merikából oszt van sok jóóóó storym. Hogyan küldtem el borért jancsikát és hogyan vágtam közben gerincre juliskát ™ és hasonlók, na hol van a szerződés ?!